Παρασκευή 7 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 2-3
Τέλος στα όνειρα

Eurokinissi

Τα σοβαρά αμυντικά λάθη και τα αντίστοιχα στο χώρο του κέντρου ήταν αυτά που έγραψαν το τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα του Παναθηναϊκού για φέτος, αφού η χτεσινή ήττα στο «Απ. Νικολαΐδης» από την Αϊντχόφεν με 3-2, του στερεί τις όποιες ελπίδες είχε. Οι «πράσινοι», αν και προηγήθηκαν δυο φορές με 1-0 (Ατζακούν 11') και 2-1 (Πέτριτς 42') προδόθηκαν από την άμυνά τους, που έμπαζε κυρίως από τη δεξιά πλευρά, απ' όπου ουσιαστικά προήλθαν και τα 3 γκολ της ολλανδικής ομάδας (27' Ντεπάι, 65' Ντε Γιονγκ, 78' Βαϊνάλντουμ). Το παιχνίδι πάντως σε γενικές γραμμές ήταν καλό, με ταχύτητα στις προσπάθειες των δυο αντιπάλων, που οδήγησε εκτός των γκολ που σημειώθηκαν στο να δημιουργηθούν αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, κυρίως στο β' μέρος.

Για τους γηπεδούχους πιο σημαντικές ευκαιρίες ήταν αυτές των Καρέλη (66'), Ατζακούν (67'), Νάνο (73'), ενώ για τους φιλοξενούμενους αυτή του Μάχερ (92'). Πάντως, οι «πράσινοι» έχουν παράπονα από τον διαιτητή Μάριο Στραχόνια αφού το 2ο γκολ της ολλανδικής ομάδας προήλθε από θέση οφσάιντ.

Στον άλλο αγώνα η Ντιναμό Μόσχας νίκησε 1-0 την Εστορίλ και εξασφάλιση την πρόκριση. Η βαθμολογία: Ντιναμό Μόσχας 12, Αϊντχόφεν 7, Εστορίλ 4, ΠΑΟ 1.

  • Την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη για τα επόμενα δυόμισι χρόνια ανακοίνωσε χτες ο Παναθηναϊκός.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ