Παρασκευή 7 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ 1-2
Ξύπνησε αργά

Μπορεί να κοίταξε για δεύτερη φορά (μετά το παιχνίδι στο Λονδίνο) στα ίσια τον σπουδαίο αντίπαλό του, όπως είναι η Τότεναμ, ωστόσο αυτό δεν έφθασε στον Αστέρα Τρίπολης για να αποφύγει και πάλι την ήττα από τα «Σπιρούνια», χάνοντας στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με 2-1. Ακόμα και έτσι πάντως η ελληνική ομάδα έχει ελπίδες πρόκρισης και πολλά θα κριθούν από την επόμενη αναμέτρησή του με την Μπεσίκτας στο ίδιο γήπεδο. Οι Αρκάδες αν και βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με 2-0 (36' πέν. Τάουνσεντ, 42' Κέιν) εξαιτίας μιας ολιγόλεπτης ολιγωρίας στην άμυνα, ανέβασαν την απόδοσή τους στο β' μέρος όπου κυριάρχησαν στο παιχνίδι βγαίνοντας με αξιώσεις μπροστά. Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν σημαντικές ευκαιρίες (Τσοκάνης 46', Ρόλε 47', Πάρα 54', Μάσα 61', 65' δοκάρι) καταφέρνοντας μόνο να μειώσουν το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Μπαράλες με τη λήξη (90') ενώ στη συγκεκριμένη φάση αποβλήθηκε ο Φάσιο για τους φιλοξενούμενους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο (81' Γιαννιώτας), Ουσέρο, Τσοκάνης (60' Μπαντιμπανγκά), Μάσα, Ρόλε, Πάρα (84' Μπαράλες).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φορμ, Ντάιερ, Ντέιβις, Βερτόνχεν, Φάσιο, Σταμπουλί, Ντεμπελέ, Λαμέλα (46' Σολδάδο), Τάουνσεντ, Ερικσεν (62' Μέισον), Κέιν (77' Παουλίνιο).

Στο άλλο παιχνίδι η Μπεσίκτας νίκησε την Παρτιζάν Βελιγραδίου με 2-1. Η βαθμολογία: Τότεναμ 8, Μπεσίκτας 8, Αστέρας Τρίπολης 4, Παρτιζάν Β. 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ