Παρασκευή 7 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EΥΡΩΛΙΓΚΑ
Δύσκολα εμπόδια για «αιώνιους»

Μπορεί να έχουν διαφορετικούς ρόλους, αφού ο ένας είναι οικοδεσπότης και ο άλλος φιλοξενούμενος στους αγώνες τους, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, όμως για σήμερα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των ομίλων στην Ευρωλίγκα έχουν κάτι κοινό. Τον στόχο της νίκης απέναντι σε Αρμάνι στο ΟΑΚΑ (21.45 NΕΡΙΤ) και Ερυθρό Αστέρα (20.00 ΝS2) στο Βελιγράδι, αντίστοιχα, σε αποστολές πάντως που δεν μπορούν να θεωρηθούν και ιδιαίτερα εύκολες.

ΠΑΟ: Με... φόρα στο δεύτερο εμπόδιο

Οι «πράσινοι» στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ιταλική ομάδα θέλουν να δώσουν ανάλογη συνέχεια μετά την επιβλητική εμφάνιση (και τη νίκη) κόντρα στη Φενερμπαχτσέ την προηγούμενη αγωνιστική. Ουσιαστικά το «τριφύλλι» καλείται να ξεπεράσει με επιτυχία και το δεύτερο από τα τρία πιο δύσκολα τεστ στον όμιλο (το τρίτο με Μπαρτσελόνα) έχοντας απέναντί του μια ομάδα που καίγεται για τους βαθμούς προκειμένου να ρεφάρει το κακό ξεκίνημα (2 ήττες, 1 νίκη). Ακόμα και έτσι πάντως ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, θεωρεί την Αρμάνι Μιλάνο από τις πλέον δυνατές ομάδες στο θεσμό επισημαίνοντας την προσοχή που χρειάζεται το παιχνίδι. Τα πλάνα του φάνηκε να εστιάζονται στην πιεστική άμυνα που πρέπει να παίξουν οι παίκτες απέναντι στους αντιπάλους τους. Στα ευχάριστα για το τεχνικό τιμ η επιστροφή στη δράση του Νίκου Παππά που ξεπέρασε τη θλάση.

  • Επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, και στη διοίκηση του ΟΑΚΑ εξαπέλυσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καταγγέλλοντας την έλλειψη συνεργασίας σε ζητήματα ασφάλειας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Για το... καρέ νικών

Mε στόχο τη διεύρυνση του αήττητου σερί του (μετράει ήδη 3 στα 3) που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα, στην πρεμιέρα των ευρωπαϊκών αγώνων με τον Γ. Σφαιρόπουλο ως τεχνικό. Ωστόσο, για τον ίδιο δεν λείπουν τα προβλήματα αφού στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Λοτζέσκι, Πρίντεζης, Παπαπέτρου, ενώ στην αποστολή εντάχθηκε αν και όχι πλήρως έτοιμος ο Ντάρτντεν. Ακόμα και έτσι στόχος των «ερυθρολεύκων» παραμένει η 4η νίκη στον όμιλο, με τον μέχρι πρότινος προπονητή τους και νυν βοηθό του Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς, να αποποιείται το ρόλο του φαβορί. Οπως εξήγησε, με τόσα προβλήματα τραυματισμών μια ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί φαβορί και μάλιστα όταν αντίπαλος είναι ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο σύνολο. Σημειώνεται πως η ομάδα της Σερβίας έχει δυο σπουδαίες νίκες (επί Γαλατασαράι και Βαλένθια) και μια μάλλον αναπάντεχη ήττα από τη Νετπούνας. Για τον ίδιο όμιλο θα γίνουν σήμερα και τα παιχνίδια Γαλατασαράι - Νετπούνας (21.45 ΝS7) και Βαλένθια - Λαμποράλ (21.45 ΝS3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ