Πέμπτη 13 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Πορευόμαστε παντού με άξονα τα συμφέροντα του λαού

Περιοδεία του Ηλία Σταμέλου στους εργαζόμενους στο ΚΕΠ

Στιγμιότυπο από την περιοδεία του Ηλία Σταμέλου.
Στιγμιότυπο από την περιοδεία του Ηλία Σταμέλου.
Με εργαζόμενους του ΚΕΠ Καισαριανής συζήτησε χτες στο πλαίσιο περιοδείας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ο υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι στηρίζει τον αγώνα τους ενάντια στις απολύσεις.

Αναφερόμενος στη σημερινή δημοτική αρχή, που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία και θα αναμετρηθεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» στις 30 Νοέμβρη, σημείωσε πως δεν έχει την πολιτική βούληση να συγκρουστεί με τα όργανα της κεντρικής εξουσίας, όπως την «Αποκεντρωμένη Διοίκηση».

Ανέφερε ως παράδειγμα την ψήφιση του προϋπολογισμού: «Εκτός του ότι είναι καρμπόν με αυτόν που είχε ψηφιστεί από την προηγούμενη διοίκηση, αρνήθηκε το αίτημα της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για μείωση των τελών σε ανέργους και ευπαθείς ομάδες. Το αιτιολογικό τους ήταν ότι έτσι κι αλλιώς θα το απέρριπτε η "Αποκεντρωμένη Διοίκηση". Επομένως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και, αντί να διεκδικήσουν μαζί με το λαό τα αυτονόητα, παζαρεύουν και διαπραγματεύονται την άθλια κατάσταση που διαμορφώνει η κυβέρνηση».

Επίσης υπογράμμισε ότι τα μέτωπα το επόμενο διάστημα θα είναι πολλά, όπως το Ασφαλιστικό, οι κατασχέσεις και άλλα, επομένως στη μάχη με τα μονοπώλια και την εξουσία τους ο λαός πρέπει να έχει στηρίγματα ακόμα και στην Τοπική Διοίκηση: «Γιατί έχει νόημα να δυναμώνει η πάλη και οι εργαζόμενοι να βάλουν τη σφραγίδα τους στις εξελίξεις. Οι κομμουνιστές, σε όποιο πόστο και αν τους βάλει ο λαός, θα πορεύονται με άξονα τα συμφέροντά του, χωρίς να λογαριάζουν προσωπικό κόστος».

Σήμερα, Πέμπτη η «Λαϊκή Συσπείρωση» πραγματοποιεί περιοδεία σε παιδικούς σταθμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ