Τετάρτη 19 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ
Ψήφο για αγωνιστές και όχι «ανεξάρτητους» χειροκροτητές

Ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Κάλεσμα στους εργαζόμενους, στους άνεργους, στους μικρούς επαγγελματίες και απασχολούμενους, στους αγρότες, να κάνουν τώρα ένα αποφασιστικό βήμα και στις δημοτικές εκλογές που επαναλαμβάνονται στο δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας να ψηφίσουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση», με υποψήφιο δήμαρχο τον Μπάμπη Θεοδώρου, «για δήμο στήριγμα στην πάλη του λαού και όχι της υποταγής και της διαχείρισης σε βάρος του», απευθύνει ο συνδυασμός που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Με κεντρικό σύνθημα «δώσε δύναμη στη δύναμή σου», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Νοέμβρη, στις 11.30 το πρωί, στην πλατεία Μάνδρας, συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσουν οι Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Δ. Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Μπ. Θεοδώρου.

Στις επαναληπτικές εκλογές που θα γίνουν στις 30 Νοέμβρη, η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί τους κατοίκους του δήμου που αποτελείται από τους πρώην δήμους Μάνδρας, Βιλίων, Ερυθρών και την κοινότητα Οινόης, να στηρίξουν τους δοκιμασμένους αγωνιστές του ψηφοδελτίου της που θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα και όχι χειροκροτητές αντιλαϊκών αποφάσεων. Αλλωστε, όπως υπογραμμίζει, σε σχετική ανακοίνωση, «οι πέντε μήνες που πέρασαν από τις εκλογές του Μαΐου ήταν αρκετοί για να κρίνουμε τη συνέπεια των λόγων και των έργων του καθένα και της καθεμιάς που ζήτησε την ψήφο του λαού. Να κρίνουμε τη στάση του τις μέρες μετά τις εκλογές, τις θέσεις που πήρε σε κρίσιμα θέματα για τα λαϊκά προβλήματα». Συγκεκριμένα, σημειώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση», πως η διοίκηση του Γ. Δρίκου είναι τόσο... ανεξάρτητη που ο ίδιος ήταν υποψήφιος της ΝΔ στις εκλογές της ΚΕΔΕ, ενώ έτρεξε να περάσει την «αξιολόγηση» ετοιμάζοντας 19 απολύσεις. Η παράταξη της Ι. Κριεκούκη που εμφανίζεται κι αυτή ως «ανεξάρτητη», είχε παλιότερα το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, ενώ σιγόνταρε την αντιλαϊκή πολιτική της διοίκησης. Η δε παράταξη του Θ. Πανωλιάσκου που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το έκρυβε πριν τις εκλογές, τώρα που βλέπει τη «φόρα» του ΣΥΡΙΖΑ για «κυβερνητικές καρέκλες» ζητά από τον κόσμο να πορευτεί με τη «δύναμη ανατροπής της Δούρου».

«Ολοι αυτοί οι "ανεξάρτητοι σωτήρες" αφού θα υφαρπάξουν την ψήφο, θα την μεταφράσουν ως ψήφο στήριξης για να συνεχίσουν να μας τσακίζουν τη ζωή, για να αυγαταίνουν τα κέρδη των λίγων», υπογραμμίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση».

Καταθέτοντας δε τη δική της θέση και δράση, η Λαϊκή Συσπείρωση» τονίζει: «Αξιοποιήσαμε όση δύναμη μας έδωσε ο λαός και δε λείψαμε από κανέναν αγώνα. Βρεθήκαμε στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές ενάντια στις απολύσεις και την απλήρωτη εργασία. Για μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους. Ενάντια στις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Για να μη κλείσουν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ και κλινικές στο Θριάσιο νοσοκομείο. Ενάντια στη φοροληστεία. Ενάντια στην καταστροφή του περιβάλλοντος από την ασυδοσία των επιχειρηματικών ομίλων».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχίζουμε ανυποχώρητα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική (2014-12-03 00:00:00.0)
Η ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στήριγμα στην πάλη του λαού (2014-11-29 00:00:00.0)
Ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», δύναμη για τα λαϊκά συμφέροντα (2014-11-25 00:00:00.0)
Συγκέντρωση σήμερα στην πλατεία της Μάνδρας (2014-11-23 00:00:00.0)
Συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την Κυριακή (2014-11-20 00:00:00.0)
Μεταφέρουμε το σύνθημα της πάλης και της ελπίδας (2014-05-06 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ