Τρίτη 2 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πολιτιστικά Απογεύματα

Ξεκίνησαν τα Πολιτιστικά Απογεύματα με κινηματογραφικές προβολές και θεατρικές παραστάσεις, που οργανώνουν οι Λαϊκές Επιτροπές Καλαμαριάς και Τούμπας.

Στην Καλαμαριά οι προβολές πραγματοποιούνται στο Θεατράκι Χηλής, στις 7 μ.μ. και άρχισαν την προηγούμενη Παρασκευή με την ταινία «Ο Πλειστηριασμός» του Σεμπαστιάν Πιλότ. Σήμερα, Τρίτη 2/12, θα προβληθούν η ταινία μικρού μήκους «Μάθε εργάτη πώς» των Κώστα Σταματόπουλου και Σήφη Στάμου καθώς και η ταινία «Ακόμη και η βροχή» της Ισίαρ Μπολέν.

Στην Τούμπα, η Λαϊκή Επιτροπή και η ΕΔΥΕΘ οργανώνουν εκδηλώσεις για παιδιά που θα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Πολιτισμού, στις 6 μ.μ.

Το Σάββατο 6/12 θα προβληθεί η ταινία κινουμένων σχεδίων «Λόραξ», των Chris Renaud και Kyle Balda. Το Σάββατο 20/12 θα παρουσιασθεί η θεατρική παράσταση «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα», διασκευή του ομώνυμου παραμυθιού του Ε. Τριβιζά.

  • Μια εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο με πρωτοβουλία της Λαϊκής Επιτροπής Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο. Ο χώρος πλημμύρισε με χαρούμενες παιδικές φωνές. Τα παιδιά είδαν την ταινία «Το κόκκινο μπαλόνι», έπαιξαν, άκουσαν παραμύθι, έκαναν κατασκευές. Οι γονείς συμμετείχαν στη συζήτηση για το «νέο σχολείο» με ομιλητή τον Γιάννη Νοτάκη, μέλος της Γραμματείας Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ. Μέσα από την εκδήλωση και τη συζήτηση αναδείχθηκε η ανάγκη συσπείρωσης και κοινού αγώνα γονιών, μαθητών, εκπαιδευτικών, συνολικά του εργαζόμενου λαού, για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν και δωδεκάχρονη βασική Παιδεία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ