Τρίτη 2 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΕΛ
Πάει κι ο Μελάς...

«Ανεξάρτητος» βουλευτής δηλώνει πλέον ο Π. Μελάς που είχε εκλεγεί με τους ΑΝΕΛ. Προηγούμενα είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου του κόμματος Π. Καμμένου. Επίσης, τις τελευταίες μέρες, διακινήθηκε μια φημολογία ότι τα «πήρε» για να στηρίξει την κυβέρνηση.

Οπως δήλωσε ο ίδιος στον «Βήμα FM», αφήνοντας αιχμές κατά συναδέλφων του στους ΑΝΕΛ: «Κατέθεσα αίτηση ανεξαρτητοποίησης, διότι δεν μπορώ να παραμείνω με ανθρώπους που λένε αισχρότατα ψέματα, βρώμικα ψέματα, αισχρότητες και κακοήθειες. Αυτό που είπαν ότι ελέχθη για μένα, ότι χρηματοδοτήθηκα (...) Αυτό είναι απαράδεκτο, αισχρό, κακόηθες και βρώμικο».

Για τη στάση του στην προεδρική εκλογή σημείωσε: «Αν μου υποσχεθεί κάποιος ότι με μια άλλη κυβέρνηση η κατάσταση για το λαό θα είναι καλύτερη, να μην ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν, όμως, είναι χειρότερη, θα ψηφίσω».

Απαντώντας, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τ. Κουίκ χαρακτήρισε τα λεγόμενα Μελά «προφάσεις εν αμαρτίαις» και «δικαιολογίες», προσθέτοντας ότι «δεν έχει θέση στους ΑΝΕΛ».

Πλέον, από τους 20 βουλευτές που εξελέγησαν με τους ΑΝΕΛ τον Ιούνη του 2012, έχουν αποχωρήσει ή ανεξαρτητοποιηθεί οι: Π. Μελάς, Γ. Κουράκος, Κ. Μαρκόπουλος, Γ. Νταβρής, Κ. Γιοβανόπουλος, Β. Καπερνάρος, Τσ. Ιατρίδη, Χρ. Γιαταγάνα, και Ρ. Μακρή (οι δύο τελευταίες φλερτάρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ). Στο μεσοδιάστημα προσχώρησε στους ΑΝΕΛ ο εκλεγμένος με τη ΝΔ, Ν. Νικολόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ