Τρίτη 16 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«Λευκή Νύχτα» στα μαγαζιά στην Ελασσόνα

Μετά τον Εμπορικό Σύλλογο Τυρνάβου, που πήρε απόφαση για ολονύχτια λειτουργία των καταστημάτων στη γιορτή του Αγίου Γεδεών, σειρά έχει η Ελασσόνα, όπου ο δήμαρχος σε συνεργασία, όπως ανακοίνωσε, με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας πήραν απόφαση, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα, να εντάξουν και «Λευκή Νύχτα» με τα εμπορικά καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά έως τις πρώτες πρωινές ώρες!

Δε φτάνει το «εορταστικό ωράριο», δε φτάνουν οι 2 Κυριακές (14 Δεκέμβρη και 21 Δεκέμβρη), που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα - τώρα συζητούν και για τρίτη Κυριακή 28 Δεκέμβρη, σύμφωνα με τροπολογία που αναμένεται να καταθέσει αύριο στη Βουλή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης - έρχεται και το κερασάκι στην τούρτα για τους εμποροϋπαλλήλους της Ελασσόνας «η νυχτερινή εργασία» και όποιος αντέξει!

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Ν. Λάρισας καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή και τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας και καλεί τους εμποροϋπαλλήλους της περιοχής να μη δεχτούν να δουλέψουν μέχρι τα μεσάνυχτα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ