Τρίτη 12 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Οι κομμουνιστές εξορμούν

Οι κομμουνιστές της Θεσσαλίας εξορμούν για να ενημερώσουν το λαό της περιοχής, σχετικά με τις θέσεις του Κόμματος που αφορούν στα σημερινά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα των λαϊκών στρωμάτων της πόλης και του χωριού και στη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ, στην κατεύθυνση της αγωνιστικής συσπείρωσης και συνεργασίας, για τη συγκρότηση του Λαϊκού Μετώπου, κόντρα στα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό. Στα πλαίσια αυτής της εξόρμησης οι Κομματικές Οργανώσεις διοργανώνουν περιοδείες και ομιλίες σε χώρους δουλιάς, σε πόλεις και χωριά της περιοχής. Σε κάθε νομό περιοδεύουν κλιμάκια, στα οποία συμμετέχουν στελέχη των Νομαρχιακών Επιτροπών και οι τοπικοί βουλευτές του Κόμματος, ενώ έχουν προγραμματιστεί και ανοιχτές συγκεντρώσεις- συζητήσεις στις πρωτεύουσες των νομών με τη συμμετοχή κεντρικών στελεχών του Κόμματος.

Επιτυχία είχαν οι εξορμήσεις κλιμακίων που έγιναν το Σαββατοκύριακο και συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Στα Τρίκαλα στις εξορμήσεις συμμετείχε ο Αχιλ. Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος, που μίλησε στον Πυργετό, στην Καρδίτσα ο Β. Μπούτας, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, και στο Βόλο ο Νίκος Γκατζής, βουλευτής Μαγνησίας του Κόμματος.

Ειδικό και ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να προκαλέσουν στο λαό της περιοχής οι ανοιχτές συγκεντρώσεις-συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Πέμπτη, 14 του Ιούνη στα Τρίκαλα, στην Καρδίτσα και στο Βόλο, με θέμα «Η απάντηση του ΚΚΕ στα σημερινά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα» και ομιλητές μέλη του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.

Η συγκέντρωση στα Τρίκαλα θα γίνει στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής. Το πρωί της ίδιας μέρας ο Σπ. Χαλβατζής, επικεφαλής κομματικού κλιμακίου, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Τρικάλων και το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Στην Καρδίτσα θα μιλήσει, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Παυσίλυπου, ο Σπύρος Στριφτάρης, ο οποίος το πρωί θα επισκεφτεί το Δήμο Καρδίτσας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους και το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Στις 9 μ.μ. στην παραλία του Βόλου (Ηρώον) θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, ο οποίος το πρωί θα επισκεφτεί χώρους εργασίας και το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σε πλήρη εξέλιξη η πολιτική εξόρμηση (2007-08-05 00:00:00.0)
Πλατιά πολιτική εξόρμηση σε όλη τη χώρα (2001-06-14 00:00:00.0)
Πρόσκληση αγωνιστικής συσπείρωσης και συνεργασίας σε όλο το λαό (2001-06-10 00:00:00.0)
Με ενθουσιασμό και δυναμική (2000-05-16 00:00:00.0)
Ταξικό κάλεσμα (2000-05-03 00:00:00.0)
Σ' όλη τη χώρα το μήνυμα της αντίστασης (1997-09-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ