Πέμπτη 25 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Σ' όλη τη χώρα το μήνυμα της αντίστασης

Εκατοντάδες συσκέψεις, περιοδείες και συγκεντρώσεις σ' όλη την επαρχία έχουν ήδη προγραμματιστεί, στα πλαίσια της Εξόρμησης που αποφάσισε το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για την ενημέρωση του λαού, σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης, όπως εκφράζονται με το πρόγραμμα "Ι. Καποδίστριας". Η εξόρμηση αρχίζει, ουσιαστικά, από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Οκτώβρη.

Στη Λάρισα

Στη Λάρισα, αύριο Παρασκευή, ο Αντ. Σκυλλάκος,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στα χωριά Αμούρι, Μαγούλα και Δομένικο,ενώ θα έχει συναντήσεις με τις κοινοτικές αρχές για το θέμα της αξιοποίησης του λιγνίτη της περιοχής. Το Σάββατο,27 Σεπτέμβρη, είναι αρκετά πλούσιο. Συγκεκριμένα, στο Ελευθέριο θα περιοδεύσει ο Γιάννης Χώτος,μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ σε Παλαιόκαστρο και Ευαγγελισμό ο Χρ. Χαλκιάς,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο Λυκούδι και τη Βουβάλα, θα βρίσκεται ο Τάσος Τσιαπλές,γραμματέας της ΝΕ Λάρισας. Στη Μηλέα και τη Φαρμάκη ο Θανάσης Σερβένης,μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λάρισας. Τα Γανωτά θα επισκεφτεί η Λίτσα Ούντρια,μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λάρισας και το Σαραντάπορο ο Βασίλης Ζωγράφος,μέλος της ΝΕ Λάρισας.

Στον Τύρναβο,στις οχτώ το βράδυ, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα,ο Αχ. Κανταρτζής,βουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει αύριο Παρασκευή, στο Μεγαλοχώρι και η Αρετή Λάζου,μέλος της ΝΕ Τρικάλων, στοΚεφαλόβρυσο.Το Σάββατο, 27 Σεπτέμβρη, μέλη της ΝΕ θα μιλήσουν σε τέσσερα χωριά και συγκεκριμένα ο Δ. Αρμάγιος στην Πηγή,ο Κ. Μπαλλάς στοΑρδάνι,ο Β. Οικονόμου στον Πρόδρομο και ο Κ. Τάσσιος στο Μεγ. Κεφαλόβρυσο.Την Κυριακή, 28 του μήνα, ο Αχ. Κανταρτζής θα περιοδεύσει στη Φωτάδα,ο Ν. Λάζος στη Μουριά,ο Β. Οικονόμου στη Φήκη και οΘ. Γεροκώστας στο Γοργογύρι.Επίσης, το Σαββατοκύριακο θα γίνουν περιοδείες στους συνοικισμούς των Τρικάλων Φλαμούλι, Καρυές, Ριζαριό, Λεπτοκαρυά, Σωτήρα, Πυργετός, Αγ. Αποστόλοι, Αγία Μονή, Πύργος, Κηπάκι, Λογγάκι και σε χωριά του Δήμου Χασίων.

Σε Καρδίτσα και Μαγνησία

Στην Καρδίτσα,αύριο Παρασκευή, ο Κ. Θεοδωρίδης θα μιλήσει σε Κοσκινά, Καλλιφώνι,ο Γ. Βαγγελάκος στο Ζαϊμι και ο Γ. Αγγέλου στηνΚρανιά.Το Σάββατο, ο Β. Ξυδιάς θα βρίσκεται στο Φύλλο,ο Β. Φυτσιλής στον Κέρδο και ο Απ. Πίτσαβος στους Κουμάδες.Την Κυριακή, οΒ. Μπούτας,βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την Ιτέα,ο Απ. Πίτσαβος τη Μαραθέα,ο Απ. Κουτής το Ισάρι και ο Χρ. Τέγος τη Σέκλιβα.

Στη Μαγνησία,το Σαββατοκύριακο θα μιλήσουν ο Ν. Γκατζής,βουλευτής του ΚΚΕ, στο Προμύρι,ο Γ. Λούμας στον Λαύκο και ο Α. Παππάς στην Αργαλαστή.

Στη Μακεδονία

Στις κοινότητες Νησί και Κλειδί περιοδεύει, σήμερα Πέμπτη, κλιμάκιο της ΝΕ Ημαθίας, με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Β. Μπούτα,όπου αναμένεται να γίνουν και συγκεντρώσεις. Επίσης κλιμάκιο της ΝΕ Πιερίας, με επικεφαλής το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Σπ. Στριφτάρη, θα βρίσκεται στις Κοινότητες Λιτόχωρο και Αγ. Παντελεήμονα,στις 7.30 και 9 το βράδυ, αντίστοιχα.

Αύριο Παρασκευή, 26 Σεπτέμβρη, κλιμάκιο της ΝΕ Ημαθίας, με επικεφαλής τον βουλευτή Στ. Παναγιώτου,θα επισκεφτεί τις Κοινότητες Καμποχώρι και Καλοχώρι.Αύριο, κλιμάκιο της ΝΕ Πιερίας, με επικεφαλής τον Β. Μπούτα,θα περιοδεύσει στα χωριά Σταθμός, Καλλιθέα και Περίσταση,ενώ θα ακολουθήσει συγκέντρωση στον Κορινό.

Στη Σκύδρα περιοδεύει το πρωί του Σαββάτου, 27 Σεπτέμβρη, ο Στ. Παναγιώτου,ο οποίος το απόγευμα της ίδιας μέρας, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της ΝΕ Πέλλας, θα επισκεφτεί τα χωριά Καλή, Προφήτη, Μάνδαλο.Ενώ την Κυριακή, 28 του μήνα, ο Στ. Παναγιώτου θα περιοδεύσει στην Πιερία.Το πρωί της Κυριακής, η Διαμάντω Μανωλάκου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Σφηκιά,Ριζώματα και Δάσκιο,ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφτεί τις Κοινότητες Βεργίνα,Παλατίτσια καιΑγκαθιά.

Σήμερα Πέμπτη, κλιμάκιο της ΝΕ Πιερίας, με επικεφαλής τον Σπ. Στριφτάρη,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, περιοδεύει στην Πιερία. Στις 10.30 το πρωί, στο χώρο παράδοσης τεύτλων στο σιδηροδρομικό σταθμό. Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στα γραφεία της Ενωσης.

Στις έξι το απόγευμα στην Καρίτσα,ενώ στις 7.30 και 9 το βράδυ θα ακολουθήσουν ομιλίες σε συγκεντρώσεις σε Λιτόχωρο και Αγ. Παντελεήμονα,αντίστοιχα. Αύριο Παρασκευή, 26 Σεπτέμβρη, κλιμάκιο της ΝΕ Πιερίας, με τον βουλευτή του ΚΚΕ Βαγγέλη Μπούτα, θα περιοδεύσει στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, στην Περίσταση και την Καλλιθέα.Θα ακολουθήσει ομιλία στον Κορινό.Την Κυριακή, τη σκυτάλη παίρνει ο βουλευτής Στ. Παναγιώτου,ο οποίος θα περιοδεύσει στο Μακρύγιαλο και τη Σφενδάμη.Στις εφτά το απόγευμα, θα ακολουθήσει ομιλία σε συγκέντρωση στο Ελατοχώρι και μία ώρα μετά περιοδεία στη Ρητίνη.

Στην Πελοπόννησο

Στην Αχαϊα,οι συγκεντρώσεις ξεκινούν αύριο σε Καρέικα, Καμάρες, Αρραβώνιτσα - Μυρόβρυση.Το Σάββατο, 27 Σεπτέμβρη, συνεχίζονται στα χωριά Κρήνη, Ελίκη - Κερήνεια.Ακολούθως, την Κυριακή 28 του μήνα, συγκεντρώσεις θα γίνουν στα Βραχνέικα και το Μετόχι,ενώ την επομένη, δηλαδή τη Δευτέρα, σε Λούσικα και Αίγειρα.Την Πέμπτη, 2 Οκτώβρη, συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί σεΣελινιάτικα και Σαραβάλι,ενώ την Παρασκευή, 3 του μήνα, στα χωριά Αβυθος, Ψαρραί και Οβρυα.Το Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Οκτώβρη, συγκεντρώσεις θα γίνουν στην Κ. Αχαγιά, το Αίγιο και τα Καλάβρυτα.

Ανάλογες εξορμήσεις του Κόμματος θα γίνουν στην Αλφειούσα Ηλείας,την Πέμπτη 25 Σεπτέμβρη. Επίσης στη Ζάκυνθο,την Κυριακή, 28 Σεπτέμβρη και, τέλος, σε Νεμέα και Κιάτο Κορινθίας,στις 27 και 30 του μήνα, αντίστοιχα.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Κλιμάκιο της ΝΕ Αγρινίου, με επικεφαλής το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Σπ. Στριφτάρη,θα περιοδεύσει το απόγευμα του Σαββάτου σε Νεοχώρι και Κατοχή,ενώ την Κυριακή στην περιοχή του Βάλτου και σε Ματαράγκα Γραμματικού.Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Καινούργιο Τριχωνίδας,με ομιλητή τον Τίμο Παπανικολάου,μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ