Τρίτη 12 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Οριστικοποιήθηκαν οι «μνηστήρες»

Για τα «εισιτήρια» που οδηγούν στην Α' κατηγορία και την παραμονή στη Β'

Ολοκληρώθηκε το φετινό πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας και τώρα πλέον αναμένονται με ενδιαφέρον οι αγώνες μπαράζ για τη μια θέση της ανόδου αλλά και τη μοναδική για την παραμονή.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής, ο Εθνικός πήρε τη νίκη στην Πάτρα επί του πρωταθλητή Πατραϊκού με 4-3 και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα μπαράζ για την άνοδο. Σε αυτούς τους αγώνες θα λάβουν μέρος τόσο η Χαλκηδόνα με πλεονέκτημα έδρας, αφού επικράτησε με 3-0 των Αμπελοκήπων, όσο και ο Ατρόμητος που επικράτησε με το ίδιο σκορ της Νάουσας.

Από την άλλη, για την παραμονή, θα «κοντραριστούν» ο Απόλλων Κρύας Βρύσης με τον Αχαρναϊκό. Οι παίκτες της Κρύας Βρύσης αν και επικράτησαν της Βέροιας με 2-0 εκτός έδρας, θα αγωνιστούν στα μπαράζ αφού ο Αχαρναϊκός κατόρθωσε να μετατρέψει το 3-0 σε 3-3 στο παιχνίδι με τη Μαρκό και να πάρει... ανάσα ζωής σε ό,τι αφορά την παραμονή του.

Μεγάλο όμως ήταν το κατόρθωμα του Κιλκισιακού, καθώς με το 3-0 επί της Λαμίας κράτησε το αήττητο για 15η συνεχόμενη αγωνιστική. Ετσι κέρδισε απευθείας την παραμονή του στην κατηγορία χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί μέσα στο καλοκαίρι. Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα αποτελέσματα ήταν: Πιερικός - Ιάλυσος 5-2, Λύκοι - Λεωνίδιο 0-0 και Κοζάνη - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ