Σάββατο 24 Γενάρη 2015 - Κυριακή 25 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, Μακρονησιώτη, προσφέρουμε 100 ευρώ, ως οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αλμυρού Μαγνησίας.

Η σύζυγός του Ελένη,

οι κόρες του Μαρία και Αθανασία Γεωργίου,

τα εγγόνια του Μυρτώ και Ιάσων Ακριβός,

Παναγιώτα και Ελενα Μανιαδάκη

***

Στη μνήμη των συντρόφων ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ, ΑΝΤΩΝΗ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ, ΤΑΚΗ ΤΣΙΓΚΑ, ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΑΛΕΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΩΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΟΥΣΗ, ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ και όλων των συντρόφων που θυσίασαν τη ζωή τους για μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για τη σοσιαλιστική - κομμουνιστική κοινωνία, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του τιμημένου Κόμματός μας, του ΚΚΕ.

Ο σ. Δημήτρης Ζώτος, από τη Βρυσούλα Ιωαννίνων

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΒΑΡΗ, αγωνιστή της ΕΑ και του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου, προσφέρω 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ που επί 96 χρόνια αγωνίζεται ηρωικά και αταλάντευτα για τα εργατικά - λαϊκά συμφέροντα. Αυτή η μικρή μου ενίσχυση είναι για τον εκλογικό αγώνα με την ευχή να βγει πιο δυνατό το ΚΚΕ και η αντιπολίτευσή του μέσα και έξω από τη Βουλή, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος.

Μαρία Κούβαρη

***

Μέσα στο 2014, ο Βύρωνας έχασε τους πολύτιμους αγωνιστές και στυλοβάτες του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ και ΔΣΕ:

ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑ

ΔΑΡΑΔΗΜΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΠΟΥΛΗ ΚΩΣΤΑ

ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΗ ΦΩΤΗ

ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΣΤΕΛΙΟ

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΛΕΩΝΙΔΑ

ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΑΓΓΕΛΑ,

αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στις καρδιές των συγγενών, συναγωνιστών και απογόνων της Εθνικής Αντίστασης.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
Το ΔΣ του παραρτήματος Βύρωνα, στη μνήμη τους υπόσχεται ότι θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά τον αγώνα στο δρόμο που χάραξαν οι συναγωνιστές μας. Τιμώντας τους, προσφέρει το ποσό των 150 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στις 26 Γενάρη συμπληρώνονται 6 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΡΑΚΙΤΖΗ.

Στη μνήμη του η οικογένεια του Τάκη Ρακιτζή προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Τα παιδιά του, Τάκης και Ιωάννα, τα εγγόνια του Αθανάσιος και Βασίλης

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ (Μίμη) ΣΒΕΡΚΟΥΛΗ, η σύζυγός του προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΑΚΑΛΙΔΗ, μαχητή του ΔΣΕ, προσωπικού συνδέσμου του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Νίκου Ζαχαριάδη και στη μνήμη του ΚΑΤΑΚΑΛΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, για τα 96 χρόνια του ΚΚΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κατασκευών Κοζάνης.

Κατακαλίδου Λεμονιά - Κατακαλίδου Σόνια.

***

φωτό 2

Συμπληρώθηκαν 16 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ ΘΩΜΑΣ, αγωνιστής του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και μαχητής του ΔΣΕ, καθώς και επί 55 χρόνια μέλος του ΚΚΕ. Επίσης, συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου μας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ο οποίος υπήρξε συνδικαλιστής και μέλος του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη των συντρόφων μας προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας.

Σταυρούλα Μπατζιόλα

Αρετή Μπατζιόλα - Παπαδοπούλου

Τα εγγόνια - παιδιά Βασίλης και Ελισάβετ.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του πατέρα μας ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΡΟΥ «Συρόγιαννου» και της μητέρας μας ΜΑΡΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ που γεννήθηκαν στην Αράχοβα Βοιωτίας, τα παιδιά τους προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

ΑΡΜΑΓΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΡΜΑΓΟΣ ΗΛΙΑΣ
Νίκος Σύρος

Λέλα Παναγάκου

***

Φωτο 4

Στη μνήμη των γονιών μας ΗΛΙΑ και ΚΛΑΡΑΣ ΑΡΜΑΓΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, όπως, επίσης, στη μνήμη των θείων μας: ΘΑΝΑΣΗ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΜΑΓΟΥ, προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου.

Ρίτσα και Μιχάλης Αρμάγου

***

φωτό 1

Εκλεισε ένας χρόνος από το θάνατο της συζύγου μου ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΟΥΦΕΚΤΣΗ.

Στη μνήμη της όπως και στη μνήμη των συντρόφων - στελεχών του ΚΚΕ που κατάγονται από τον Εβρο: ΟΡΕΣΤΗ ΚΟΛΟΖΩΦ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΩΝΑ, ΘΩΜΑ ΚΕΣΚΙΝΙΔΗ, ΣΩΤΗΡΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΙΝΑΚΗ, ΜΗΤΣΟ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΣΑΚΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ, ΗΛΙΑ ΣΑΡΙΑΝΙΔΗ και του ΜΑΝΩΛΗ ΛΥΡΩΝΗ, προσφέρω 250 ευρώ μέσω της ΚΟ Εβρου του ΚΚΕ.

Βαγγέλης Τουφεκτσής

***

φωτό 1

Στις 27 Γενάρη συμπληρώνονται, ήδη, 10 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας αδελφός και θείος, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ, συνταξιούχος δικηγόρος. Ομως βρίσκεται πάντα κοντά μας, αφού ποτέ δεν τον ξεχνάμε. Από νεαρή ηλικία πίστεψε στον κομμουνισμό και το ΚΚΕ του οποίου παρέμεινε πιστός οπαδός μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνος - Κολωνού, 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Τα αδέλφια του, Βασιλική Σκανδάλη και Νίκος Παλούμπας, η ανιψιά του, Ιωάννα Παλούμπη

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΒΑΓΙΑ ΜΑΤΗ και της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΜΑΤΗ, η οποία αγωνίστηκε στις γραμμές του ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό, προσφέρουμε 15 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Α. Μ., Αννί, Κώστας, Συλβί και Γιάννης

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συντρόφισσας και ξαδέλφης, ΚΛΟΤΙΛΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, που πάλεψε όλη της τη ζωή για τα ιδανικά του Κόμματος και που η αγάπη, ο αλτρουισμός και το πάθος της για τη ζωή ήταν τα σημεία αναφοράς της για όλους όσοι την συναναστράφηκαν προσφέρω στο ΚΚΕ 10 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

ΣΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Συρόγιαννος)
ΣΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Συρόγιαννος)
Α. Μ.

  • Στη μνήμη της ΚΛΟΤΙΛΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, που μαζί του πάλεψε ακόμα και στα δύσκολα, 100ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Αννί, Κώστας, Συλβί και Γιάννης

***

φωτό 1

Στις 27 Γενάρη συμπληρώνεται ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΒΑΣΙΛΗΣ (ΒΑΣΟΣ) ΜΠΑΜΠΑΣ, από το Λιβάδι Ελασσόνας.

Στην μνήμη του, προσφέρουμε 200 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ που υπηρέτησε έως το τέλος της ζωής του.

Η γυναίκα του, Παρασκευή,

τα παιδιά του: Αννα, Λάζαρος, Κική,

ο εγγονός του, Βασίλης

***

φωτό 1

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ απεβίωσε πριν πολλά χρόνια. Πρωτοπόρος στους αγώνες του ΕΛΑΣ.

Η κόρη του, Πόπη Δασκάλου και η οικογένειά της προσφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γιάννη Χαλκίδη Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης.

***

φωτό 1

Στις 30.11.2014 «έφυγε» από τη ζωή ο ΚΕΧΡΙΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ (Αννίβας), αγωνιστής της ΕΑ και του ΔΣΕ.

Στη μνήμη του, η συναγωνίστριά του στο ΔΣΕ Σοφία Τρίψα, προσφέρει στο «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

***

φωτό 1

Πέρασε ένας χρόνος, από τις 14.1.2014, που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΨΑΣ.

Στη μνήμη του, η Σοφία Τρίψα και τα παιδιά της προσφέρουν στο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» 50 ευρώ ενίσχυση.

***

φωτό 1

Αύριο 26 Γενάρη συμπληρώνονται 24 χρόνια που έχασα το σύντροφό μου ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ ΚΩΣΤΑ, αγωνιστή από τα γυμνασιακά του χρόνια. Επαιρνε μέρος σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες πλάι στο ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του. Ηταν μέλος του ΔΣ στο Σύλλογο Λογιστών, από τα ιδρυτικά μέλη του. Για ένα διάστημα έκανε και εξορία χωρίς να λυγίσει.

Στην αξέχαστη μνήμη του και για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσα από την ΚΟ Θεσσαλονίκης, προσφέρουμε 100 ευρώ.

ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
***

φωτό 1

Στη μνήμη του αξέχαστου αδελφού μου, ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΟΥΒΕΤΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση. ΕΠΟΝίτης μαθητής στην 7η τάξη, έλαβε μέρος στη μάχη του Σουφλίου κατά των Γερμανών ναζί, ακινητοποιώντας μαζί με 4 συντρόφους του τη γερμανική αμαξοστοιχία που μετέφερε ενισχύσεις από τη Θεσσαλονίκη στη γερμανική φρουρά, τοποθετώντας τεράστιους κορμούς δένδρων στις ράγες της σιδηροδρομικής γραμμής, έξω από το Σουφλί. Η ΠΕΑΕΑ τού απένειμε έπαθλο και μετάλλιο για την ηρωική του πράξη. Στη μάχη που επακολούθησε με τους αντάρτες βρισκόταν συνεχώς, καθώς και οι σύντροφοί του, στο πλευρό των μαχητών του ΕΛΑΣ για ό,τι χρειάζονταν. Μέχρι το τέλος της ζωής του, ήταν πιστός στα μεγάλα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Ως φοιτητής (της Φυσικομαθηματικής) ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους Χίτες.

Μενέλαος Γουβέτας

***

φωτό 1

Με την ευκαιρία της Οικονομικής Εξόρμησης και την αγωνία για το Κόμμα και τον αγώνα του. Με το Κόμμα που έδωσε μάχες, η Φάνη Γκίτη προσφέρει και πάλι 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Θέρμης, στη μνήμη των συζύγων και συντρόφων της ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ από Αλεξανδρούπολη, πατέρα του πρώτου παιδιού και του ΓΚΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ από Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου, πατέρα του δεύτερου παιδιού της. Και οι δυο τους ήταν μαχητές του ΔΣΕ. Για να θυμούνται τα παιδιά μας, όπως λέγεται, τον τίμιο αγώνα των πατεράδων τους. Να είναι περήφανα για τον αγώνα μας και να τιμούν τους νεκρούς αυτού του πολέμου, του Εμφύλιου.

ΑΡΜΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΡΜΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Η σύζυγος, Φανή Γκίτη

***

φωτό 1

Ημουν μικρός όταν πήγα στις φυλακές να δω τον αδελφό μου ΝΙΚΟ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑ. Ηταν, νομίζω, το 1946 - 47, ακριβώς δεν το θυμάμαι. Από τότε, δεν τον ξαναείδαμε, τον πήραν στις φυλακές της Κέρκυρας. Ο καιρός περνούσε και οι Κερκυραίοι ξεσηκώθηκαν, δεν άντεχαν να ακούνε κάθε πρωί τις εκτελέσεις των αγωνιστών. Ο αδελφός μου μεταφέρθηκε στις φυλακές Κεφαλονιάς, όπου, μαθαίναμε, αντιμετώπιζε πολλά βασανιστήρια. Το 1949, το Μάη, εκτελέστηκε από το μοναρχοφασιστικό κράτος, σε ηλικία 22 ετών.

Στη μνήμη του, προσφέρω, τρίτη δόση, ακόμα 50 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω ΚΟΒ Ιλισίων.

Στέλιος Μαραμπότας

***

φωτό 1

Συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, από την Ξηρονομή Βοιωτίας. Γεννήθηκε το 1922 από φτωχή αγροτική πολυμελή οικογένεια. Αγωνίστηκε στην Εθνική Αντίσταση, μέσα από την ΕΠΟΝ και γνώρισε τις διώξεις και τα βασανιστήρια του μετεμφυλιακού κράτους. Την 21η Απρίλη συνελήφθη από τη φασιστική χούντα και εξορίστηκε πρώτα στη Γυάρο και στη συνέχεια στο Λακκί Λέρου. Αρνήθηκε να υπογράψει δήλωση μετάνοιας και αποκήρυξης του ΚΚΕ. Το 1968, στη 12η Ολομέλεια, τάχθηκε αποφασιστικά υπέρ των αποφάσεων της 12ης Ολομέλειας. Η χούντα τον άφησε, το 1970, για λόγους υγείας, και συνέχισε την παράνομη δουλειά από τις γραμμές του ΚΚΕ. Μέλος και στέλεχος του ΚΚΕ, μετά τη μεταπολίτευση συνέχισε, παλεύοντας στη Βοιωτία και την Ανατολική Στερεά. Πάλεψε στο συνεταιριστικό κίνημα και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πρόεδρος της Κοινότητας Ξηρονομής, την τετραετία 1982 - 1986, που έμεινε στη μνήμη του λαού της Ξηρονομής ως «κομμουνιστής κοινοτάρχης». «Εφυγε» το Σεπτέμβρη του 1989, αλλά μας φωτίζει ακόμα το παράδειγμά του, η αγάπη του για το λαό, ο ανιδιοτελής χαρακτήρας του και η αταλάντευτη πίστη του στα κομμουνιστικά ιδανικά.

ΣΥΡΟΥ ΜΑΡΙΓΩ
ΣΥΡΟΥ ΜΑΡΙΓΩ
Στη μνήμη του, τα παιδιά του, Σπύρος και Τασούλα, ο εγγονός του Γιάννης και η νύφη του Βασιλική, προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ηλιούπολης.


ΓΟΥΒΕΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΟΥΒΕΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αγγελική Ματή
Αγγελική Ματή

ΑΡΜΑΓΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΡΜΑΓΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

Αθανάσιος Κων/νου Ρακιτζής
Αθανάσιος Κων/νου Ρακιτζής

ΜΙΜΗΣ (ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ) ΣΒΕΡΚΟΥΛΗΣ
ΜΙΜΗΣ (ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ) ΣΒΕΡΚΟΥΛΗΣ

ΚΛΟΤΙΛΔΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
ΚΛΟΤΙΛΔΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΚΛΑΡΑ ΑΡΜΑΓΟΥ
ΚΛΑΡΑ ΑΡΜΑΓΟΥ

Μπατζιόλας Θωμάς
Μπατζιόλας Θωμάς

Παπαδόπουλος Λευτέρης
Παπαδόπουλος Λευτέρης

ΚΑΤΑΚΑΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΤΑΚΑΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΟΥΦΕΚΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΤΟΥΦΕΚΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΜΠΑΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ(Βάσος)
ΜΠΑΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ(Βάσος)

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΨΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΨΑΣ

ΓΚΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΓΚΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΡΙΝΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΡΙΝΙΩΤΗΣ

ΚΑΤΑΚΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΑΤΑΚΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑΣ, εκτελέστηκε στην Κεφαλλονιά σε ηλικία 22 ετών. ο αδελφός του Στέλιος Μαραμπότας
ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑΣ, εκτελέστηκε στην Κεφαλλονιά σε ηλικία 22 ετών. ο αδελφός του Στέλιος Μαραμπότας
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2020-12-01 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2017-04-23 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-10-26 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2010-11-10 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2010-10-26 00:00:00.0)
Μνήμες αγωνιστών (2007-12-18 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ