Τετάρτη 13 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οποιος έχει τη μύγα

Γρηγοριάδης Κώστας

«Παραπάει αυτή η επίθεση του ΚΚΕ στο Συνασπισμό, ότι ο Ν. Κωνσταντόπουλος και η υπόλοιπη ηγεσία του είναι κάτι σαν... έμποροι ναρκωτικών! Χθες ήταν η σειρά της βουλευτού του ΚΚΕ κ. Κανέλλη να κατηγορήσει τη Μ. Δαμανάκη, μέσω του "Ρ", ότι διαλαλεί ότι "είναι άκακο, ίσως και σωτήριο το ωραίο χασισάκι..."! Τώρα, το ότι ουδείς στον Συνασπισμό έχει υποστηρίξει κάτι τέτοιο (και πώς θα μπορούσε, άλλωστε) σημασία δεν έχει για τον Περισσό!».

Αυτά έγραψε ο Β. ΣΚ. στο «Εθνος» προχτές. Τώρα θα μου πείτε πρώτη φορά είναι, που ο εν λόγω δημοσιογράφος στενοχωριέται για κριτική που ασκείται στο ΣΥΝ και τα στελέχη του; Οχι, βέβαια. Ομως γιατί, αλήθεια, πιστεύει ο εν λόγω Β. ΣΚ. ότι όποιος θεωρεί πως κάποια στελέχη του ΣΥΝ, όπως η Δαμανάκη, πιστεύουν και διατυμπανίζουν ότι το χασίς είναι «άκακο», ή «ωραίο» ή «σωτήριο», τότε αυτόματα αυτοί θεωρούν τα συγκεκριμένα στελέχη και σύσσωμη την ηγεσία αυτού του κόμματος ότι είναι έμποροι ή κάτι σαν έμποροι ναρκωτικών; Και μυαλό έχει να σκεφτεί ο Β. Σκουρής και έμπειρος δημοσιογράφος είναι και ελληνικά καλά γνωρίζει.

Ποιος ο λόγος, λοιπόν, να υιοθετεί άκριτα όλα τα λεγόμενα και τα «παράπονα» του ΣΥΝ; Δικαιολογημένα, ο καθένας θα μπορούσε να του πει: Μυγιάζεται, μόνον όποιος έχει τη μύγα, λέει ο λαός μας. Και καλά η ηγεσία του ΣΥΝ. Κόμμα είναι, θέσεις επί του θέματος έχει, τις υποστηρίζει με τα όποια - ανόητα ή όχι, δεν έχει σημασία - επιχειρήματά του. Εσύ όμως - εξ ονόματος του ΣΥΝ - γιατί; Ε;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ