Πέμπτη 14 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο «Μικρός Ηρωας»... ζωντανεύει

Ο Γιώργος Θαλάσσης, η Κατερίνα, ο Σπίθας, η θρυλική παρέα του «Μικρού Ηρωα» σας περιμένουν, στο Θέατρο του Λυκαβηττού, την Κυριακή 17 και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, στις 9μμ. Η παράσταση, συμπαραγωγή του Ελληνικού Φεστιβάλ και της εταιρείας θεάτρου «Commedia», έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Τιμή εισιτηρίου 5.000 δρχ.

Σκηνοθέτης, συντονιστής και καλλιτεχνικός υπεύθυνος είναι ο Δημήτρης Πιατάς, ο οποίος συμπράττει με τον Χάρη Μανταφούνη, ο οποίος επιμελήθηκε την κίνηση. Τα σκηνικά και τα κοστούμια φιλοτέχνησε ο Γιώργος Ζωγράφος, η μουσική και η μουσική διδασκαλία είναι του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Η μεταφορά του θρυλικού ήρωα του Στέλιου Ανεμοδουρά, στη θεατρική σκηνή φέρνει μαζί της όλες εκείνες τις μνήμες της αθωότητας και των ιστορικών γεγονότων που σημάδεψαν τα τελευταία πενήντα χρόνια του αιώνα μας.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Δημήτρης Πιατάς (Σπίθας), Πέτρος Αλατζάς (Γιώργος Θαλάσσης), Κατερίνα Παπουτσάκη (Κατερίνα), Αλέξανδρος Ζαχαρέας, Ιουλία Σιάμου, Νίκος Ζώκας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Ζανό Ντάνιας - Πέτρος Γιωργκατζής, Μελίσσα Στοΐλη, Ράνια Δουμπά, Γιώργος Τσούλαρης κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ