Σάββατο 16 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ»
Καταγγέλλουν την ψήφισή του

Την καταδίκη του νομοθετικού τερατουργήματος που φαλκιδεύει και βάζει σε αμφισβήτηση τα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες του ελληνικού λαού, καταγγέλλουν με ψήφισμα που έλαβαν στη Γενική τους Συνέλευση, οι εργαζόμενοι στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου των Ελληνικών Πετρελαίων.

Οπως σημειώνουν οι εργαζόμενοι στο ψήφισμα: «Ο νόμος αυτός με το πρόσχημα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, ανοίγει τον δρόμο σε επικίνδυνες καταστάσεις σε βάρος του λαού και των εργαζομένων». Τέλος, καλούν την κυβέρνηση να αποσύρει αυτό το νομοθετικό τερατούργημα και δηλώνουν ότι θα αγωνιστούν για την ανατροπή του στην πράξη.

Εκδήλωση - συζήτηση στα Σούρμενα

Εκδήλωση - συζήτηση για τον «τρομονόμο» διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 20 του Ιούνη, το συντονιστικό των εργατοϋπαλληλικών σωματείων της Γλυφάδας και του Ελληνικού, η «Δημοτική Κίνηση Γλυφάδας» και η «Δημοτική Συνεργασία» για το Ελληνικό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις οκτώ το βράδυ, στην πλατεία Σουρμένων. Θέμα της: «Οι κίνδυνοι από το νέο "τρομονόμο" - η στάση του λαϊκού κινήματος».

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι μέλη της Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ