Πέμπτη 16 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Να δείξει ότι μπορεί...

Με το πρώτο παιχνίδι να καταλήγει σε... εφιάλτη (ήττα με 93 - 66) γι' αυτόν, ο Παναθηναϊκός στη σημερινή δεύτερη αναμέτρησή του με την ΤΣΣΚΑ και πάλι στη Μόσχα (20.00 Nοvasports 3) για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα ευελπιστεί στο κάτι καλύτερο. Δηλαδή να σταθεί αυτήν τη φορά στο ύψος των περιστάσεων, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν, όπως η κακή ψυχολογία και η απουσία του Σλότερ λόγω τραυματισμού. Για τον τεχνικό του «τριφυλλιού» Ντούσκο Ιβάνοβιτς, η ομάδα του δεν είναι ξεγραμμένη στη σειρά των αγώνων, αφού τόνισε πως η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες και προς το παρόν χάθηκε μόλις το ένα παιχνίδι. Μάλιστα έδειξε να αισιοδοξεί για καλύτερη συνέχεια, αρκεί, όπως είπε, οι παίκτες του να μάθουν από τα λάθη τους και να βγάλουν σήμερα στο παρκέ στοιχεία που τους έλειψαν προχτές, όπως η συγκέντρωση, η διάρκεια στην απόδοση και το πάθος.

Στην αντίπερα όχθη, παρά τον... περίπατο της ομάδας του στον πρώτο αγώνα, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Δημήτρης Ιτούδης δείχνει να είναι προσεκτικός για τη συνέχεια, ξέροντας από... πρώτο χέρι (βοηθός του Ομπράντοβιτς στους «πράσινους») τη βαρύτητα που έχει ο Παναθηναϊκός.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Φενέρ, που έχει επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι, θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21.00 Νovasports 7) στη δεύτερη αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ