Πέμπτη 16 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Κρίσιμη στροφή στην Κυψέλη

Στη σκιά των όσων συνέβησαν στο τρίτο παιχνίδι που οδήγησαν σε ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, διεξάγεται σήμερα και πάλι στο κλειστό της Κυψέλης η τέταρτη αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ (19.00 Νοvasports) για τον έναν ημιτελικό του φετινού πρωταθλήματος της Α1. Oι «πράσινοι» είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, αφού προηγούνται με 2 - 1 νίκες και χρειάζονται μία ακόμη για να σφραγίσουν το εισιτήριο. Αντίθετα, ο πρώτος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και φαβορί πριν την έναρξη των αναμετρήσεων ΠΑΟΚ είναι πλέον σε δύσκολη θέση, αφού θέλει δυο νίκες σήμερα για να ισοφαρίσει σε 2 - 2 και μετά στην έδρα του στο 5ο παιχνίδι.

  • Σε απολογία για τα όσα συνέβησαν (ρίψη αντικειμένων, ολιγόλεπτη διακοπή) στο προχτεσινό παιχνίδι στην Κυψέλη κλήθηκαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Ο τελευταίος πάντως τιμωρήθηκε χτες με 1.000 ευρώ πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο δεύτερο αγώνα της σειράς, που είχε γίνει στην Πυλαία.
  • Καταδικαστική ήττα που την στέλνει στην Α2 (έχασε και τις μαθηματικές ελπίδες) υπέστη χτες η ΑΕΚ από τη ΜΕΝΤ με 3 - 0 σετ για τη 2η αγωνιστική των πλέι αουτ, με την ομάδα της Τούμπας να μπαίνει γερά στη μάχη για παραμονή, αφού προηγείται στη βαθμολογία με 19 βαθμούς έναντι 18 της Λαμίας και 11 της ΑΕΚ.
  • Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Θέση στο φετινό τελικό της κατηγορίας έκλεισε χτες ο Παναθηναϊκός, που νίκησε στη Νάξο τον Πανναξιακό με 3 - 1, κάνοντας το 2 - 0 στις νίκες. Σήμερα θα αγωνιστούν ΑΕΚ και Ολυμπιακός (18.00 ΝΕΡΙΤ) στη δεύτερη αναμέτρηση της σειράς, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 1 - 0 νίκες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ