Τρίτη 28 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΙΕΘΝΗ
Αλληλεγγύη από το ταξικό κίνημα

Την «ταξική της αλληλεγγύη» προς την εργατική τάξη του Νεπάλ εξέφρασε, από την πρώτη στιγμή, η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία. Σε μήνυμά της προς τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα της χώρας αναφέρει πως «εκ μέρους των 92 εκατομμυρίων οργανωμένων εργατών σε 126 χώρες, επαναλαμβάνουμε την αλληλεγγύη μας και καλούμε τα μέλη και τους φίλους της ΠΣΟ να εκφράσουν τη στήριξή τους στους εργάτες και το λαό του Νεπάλ».

Τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους του Νεπάλ, που βιώνουν τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού έσπευσε να εκφράσει και η Εκτελεστική Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου. «Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τα χιλιάδες θύματα του σεισμού και τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειές τους. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες οι σκέψεις μας θα είναι μαζί σας», σημειώνει στην ανακοίνωσή της.

Μήνυμα και από το ΠΣΕ

«Οι εικόνες και οι πληροφορίες που έχουμε λάβει είναι τρομακτικές, ειδικά οι εικόνες από το Κατμαντού, το οποίο φιλοξένησε την τελευταία μας Συνέλευση το 2012», τονίζει από τη μεριά του το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης, σε επιστολή προς το Συμβούλιο Ειρήνης και Αλληλεγγύης του Νεπάλ (NPSC).

«Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΠΣΕ να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στο Συμβούλιο Ειρήνης και Αλληλεγγύης του Νεπάλ και στο νεπαλέζικο λαό. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε που μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτήν την περίοδο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ