Πέμπτη 11 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Επενδυτικό» φόρουμ στη Ν. Υόρκη

Εκπρόσωποι από είκοσι εταιρείες, εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, συναντώνται στη Νέα Υόρκη με διαχειριστές κεφαλαίων, στο πλαίσιο του «επενδυτικού» φόρουμ που διοργανώνεται από το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Τα επιτελικά στελέχη των τραπεζικών ομίλων της Πειραιώς και της Eurobank παρουσίασαν σε «επενδυτές» τα μεγέθη και τις εξελίξεις της ελληνικής οικονομίας και των επενδυτικών ευκαιριών στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Σ. Αναστασόπουλος, τόνισε ότι «αναμένουμε σύντομα μία έντιμη συμφωνία με τους εταίρους, η οποία θα απελευθερώσει τις σημαντικές δυνάμεις της ελληνικής οικονομίας, θα συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξή της και στην απασχόληση και θα ανταμείψει αυτούς που έγκαιρα έχουν επενδύσει στην Ελλάδα».

Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σ. Λαζαρίδης, εστίασε στην ανάγκη αξιοποίησης του έντονου επενδυτικού ενδιαφέροντος από το εξωτερικό, ιδιαίτερα από τις ΗΠΑ, για την εισροή κεφαλαίων, τα οποία θα συνδράμουν καταλυτικά στην «ανάπτυξη των εταιρειών και στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ