Παρασκευή 12 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Μ' ένα εντυπωσιακό συλλαλητήριο στην Αθήνα και με μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη και σε δεκάδες ακόμα πόλεις, δόθηκε χτες το μήνυμα σε κυβέρνηση - κεφάλαιο και ΕΕ ότι η αντιλαϊκή πολιτική και τα νέα μνημόνια που ετοιμάζουν σε βάρος του λαού, θα βρουν ισχυρές αντιστάσεις.

Οτι το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και μαζί σωματεία και συνδικαλιστές που συνειδητοποιούν την αναγκαιότητα να σπάσει το κλίμα της ανοχής στην κυβέρνηση και της αναμονής, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να οργανωθεί και να εκφραστεί η αντίδραση του λαού σε παλιά και νέα μέτρα, να δυναμώσει το κίνημα διεκδίκησης για την ανάκτηση των απωλειών, για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Μετά τα χτεσινά μαζικά συλλαλητήρια, τα 700 και πλέον σωματεία και οι φορείς που δούλεψαν για την επιτυχία τους, επωμίζονται το σοβαρό καθήκον να πρωτοστατήσουν για την παραπέρα κλιμάκωση. Μ' αυτό το στόχο, η εικόνα και ο παλμός των χτεσινών συγκεντρώσεων πρέπει να μεταφερθούν από σήμερα σε όλους τους τόπους δουλειάς. Οι μέρες που έρχονται, να αποτελέσουν περίοδο εντατικής προετοιμασίας για όξυνση των ταξικών αγώνων, με κάθε μορφή, και με απεργία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ