Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ
Σήμερα, Παρασκευή

-- Η ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση στις 8.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο, με θέμα τους αγώνες της θρυλικής ΟΕΝΟ. Θα μιλήσει ο Διονύσης Αλιβιζάτος, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον σ. Αντώνη Αμπατιέλο, που κλείνουν σήμερα 20 χρόνια από το θάνατό του, ενώ θα παρουσιαστεί και βίντεο σχετικό με την ΟΕΝΟ.

-- Οι ΤΟ Λακωνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ οργανώνουν εκδήλωση - συνεστίαση στο κέντρο «Πουλάκου» στις Αιγιές Γυθείου, στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

Αύριο, Σάββατο

-- Στο Διακοπτό, στην πλατεία, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Χρήστος Απόκης, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Στις Πόρτες Αχαΐας, στην πλατεία, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Αλέκος Θανόπουλος, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 9/8

-- Οι ΤΕ Πάτρας και Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Πάτρας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής για τους μαχητές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, στις 11 π.μ., στα Σουδενά Καλαβρύτων. Θα μιλήσει ο Σταμάτης Ανδριόπουλος, μέλος της ΤΕ Πάτρας του ΚΚΕ, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας από τη δράση του ΕΛΑΣ, του ΔΣΕ και τη ναζιστική θηριωδία στα Καλάβρυτα. Θα ακολουθήσει γλέντι με λαϊκά και αντάρτικα τραγούδια από το συγκρότημα της ΚΝΕ.

-- Στο Σταυροδρόμι Ερυμάνθου, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Κώστας Νιάχος, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, στο καφενείο «Καραμέλα», στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Χέρσου - Δοϊράνης διοργανώνουν συνεστίαση - πολιτική εκδήλωση στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα του Μουστάκα στο Δροσάτο. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ