Κυριακή 1 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902»:

Σήμερα, Κυριακή

  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Προεκτάσεις» που σήμερα επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου, σε επανάληψη, μια συζήτηση με τον Βασίλη Κόκαλη πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων ΙΚΑ, τον Θωμά Κακαβά εκπρόσωπο των εργαζομένων στο ΔΣ του ΙΚΑ, τον Κώστα Χροναίο πρόεδρο του Συλλόγου υγειονομικού προσωπικού ΙΚΑ Αθήνας - Πειραιά και τη Μαριάνθη Αλειφεροπούλου μέλος του ΔΣ του Συλλόγου.
  • Στις 23.00 στην εκπομπή «Προεκτάσεις», που σήμερα επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Παύλος Αλέπης, σε επανάληψη, μια συζήτηση με την Ελένη Μπέλου μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, τη Μαρία Νεγρεπόντη - Δεληβάνη καθηγήτρια πανεπιστημίου και τον Γιάννη Μηλιό καθηγητή πανεπιστημίου για την «παγκοσμιοποίηση» και τις στρατηγικές που αναπτύσσονται.

Αύριο Δευτέρα

  • Στις 20.30 στην εκπομπή «Με τη ματιά του ρεπόρτερ» ένα οδοιπορικό του «902» στο Αργος και στην Κωπαΐδα, που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Ραγκούσης.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Προεκτάσεις» που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κώστας Καραχάλιος μια συζήτηση για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ