Τρίτη 20 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Να ισχυροποιήσει το ρόλο του

Με στόχο να μη... χάσει τα οφέλη που αποκόμισε στο Λονδίνο από τη νίκη επί της Αρσεναλ, ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη φορά φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ αγωνίζεται εκτός έδρας αφού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ομίλου του θα αντιμετωπίσει στο Ζάγκρεμπ την Ντιναμό (21.45 ΟΤΕ Sports 2). Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τους δύο αντιπάλους, οι οποίοι ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου με 3 βαθμούς (1 νίκη - 1 ήττα). Με δεδομένο μάλιστα και το δύσκολο έργο που έχει η τελευταία και χωρίς βαθμό στον όμιλο Αρσεναλ, που θα υποδεχθεί την ίσως πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, όπως θεωρείται η Μπάγερν (21.45 ΟΤΕ Sports 3), το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και την Ντιναμό έχει ιδιαίτερη σημασία. Μάλιστα, επειδή βάσει προγράμματος η επόμενη 4η αγωνιστική, που είναι και η πρεμιέρα του β' γύρου, περιλαμβάνει τις ίδιες κόντρες αλλά αντίστροφα (σε Μόναχο και Φάληρο), τόσο σήμερα όσο και την επόμενη αγωνιστική αναμένεται να κριθούν πολλά για το σκηνικό που θα επικρατήσει στον όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» με ανεβασμένη ψυχολογία από την προηγούμενη εμφάνισή τους κόντρα στην Αρσεναλ αλλά και από το 7 στα 7 που έχουν στο πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουν να φύγουν αλώβητοι από την κροατική πρωτεύουσα, κάτι που εάν συμβεί θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης. Ωστόσο, την καλή ψυχολογία στην ελληνική ομάδα μετρίασε η είδηση της απουσίας του Καμπιάσο αφού αν και προφυλάχθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ εντούτοις δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος για σήμερα. Απώλεια που με βάση τη θέση του παίκτη θεωρείται σημαντική για τον τεχνικό της ομάδας, Μάρκο Σίλβα. Ο ίδιος πάντως συνέστησε προσοχή στους παίκτες του για τον σημερινό αντίπαλο αφού, όπως τόνισε, μπορεί να προέρχεται από βαριά ήττα στο Μόναχο (5-0), όμως όπως έδειξε στην πρεμιέρα κόντρα στην Αρσεναλ είναι δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της.

Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα (21.45): ΜΠΑΤΕ - Μπαρτσελόνα (ΟΤΕ Sports 5), Λεβερκούζεν - Ρόμα (OTE Sports 4), Πόρτο - Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντιναμό Κιέβου - Τσέλσι, Ζενίτ - Λιόν (OTE Sports 8), Βαλένθια - Γκενκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ