Τρίτη 20 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΛΙΓΚ ΚΑΠ «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ»
Γνωστοποιήθηκαν οι τρεις του φάιναλ φορ

Μετά και την ολοκλήρωση της β' φάσης του φετινού Λιγκ Καπ ανδρών «Νίκος Σαμαράς» γνωστοποιήθηκαν πλέον οι τρεις απ' τις τέσσερις ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης (Σύρος, 30 - 31 Γενάρη 2016). Εκτός του οικοδεσπότη Φοίνικα το «παρών» θα δώσουν ο Ολυμπιακός (νίκησε 3-0 την Παναχαϊκή) και ο ΠΑΟΚ (νίκησε 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης). Η 4η ομάδα θα προκύψει από την αναμέτρηση μεταξύ του νικητή στο ματς Ηρακλής Πετοσφαίριση - Λαμία και του Παμβοχαϊκού.

  • Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Για την 1η αγωνιστική της κατηγορίας είχαμε: Παναθηναϊκός - ΑΟΦ Πορφύρας 3-0, ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου 3-0, Πανναξιακός - Μαρκόπουλο 3-1, Αρης - ΑΟ Θήρας 3-1, ΑΕΚ - ΓΣ Ηλιούπολης 3-0, Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός - Ολυμπιακός 0-3.
  • ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ: Κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη στη διοργάνωση η Γαλλία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης νικώντας εύκολα στον τελικό τη Σλοβενία με 3-0. Στο μικρό τελικό, όπου κοντραρίστηκαν οι δύο οικοδέσποινες των αγώνων, η Ιταλία επικράτησε της Βουλγαρίας με 3-1 και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ