Τρίτη 10 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΗΛΕ ...ΠΑΘΗ
ΤΗΛΕΠΑΘΗ

Γρηγοριάδης Κώστας

Το μόνο μη αναμενόμενο από τη σύσκεψη της διυπουργικής επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες την προηγούμενη βδομάδα, ήταν ο Ακης, που, καθώς ανέβαινε στου Μαξίμου, σκόνταψε στα σκαλοπάτια!

Ευτυχώς δεν έπεσε κάτω! Και - πάλι ευτυχώς - βρήκε αμέσως το βηματισμό του. Το δείξανε κι οι κάμερες... Τώρα, πώς μας ήρθε αυτό; Ε, να, Κεντρική Επιτροπή είχε το ΠΑΣΟΚ χτες...

***

Περιφέρεις τα κουρέλια σου, βρε Ανδρουλάκη, νομίζοντας ότι φοράς αυτοκρατορική χλαμύδα! Είσαι καλό παράδειγμα. Να βλέπει ο κόσμος, πώς καταντάει ένας πρώην, που έφτυσε και της μάνας του το γάλα, για να προσχωρήσει στην κυρίαρχη τάξη!

Και πράγματι! Σε είδαμε στον «ΑΛΦΑ», τακιμιασμένο με τον Ανδριανόπουλο, να λες του κόσμου τις μπούρδες, για να χτυπήσεις το ΚΚΕ και να αναμασάς όσα λέει ο Ανδριανόπουλος, για να παραστήσεις τον ...σύγχρονο!

Λακές με το όλα σου...

***

Να η προκοπή για τους Κεφαλλονίτες: Σε λίγο θα γυριστεί στο νησί τους κι άλλη χολιγουντιανή ταινία! Μετά τον Κορέλι, θα πάει εκεί κι ο Τομ Κρουζ! Ποιος στη χάρη σας, αγαπητοί Κεφαλλονίτες! Ολος ο κόσμος θα βλέπει το όμορφο νησί, ο Τομ Κρουζ κι οι άλλοι θα αφήσουν μερικά ντόλαρς, ο νομάρχης, οι δήμαρχοι και μερικοί μαγαζάτορες θα κάνουν τις δηλώσεις τους στα κανάλια, για την περηφάνια τους που η Κεφαλλονιά προβάλλεται κλπ., κλπ.!

Τι άλλο θέλετε;

***

Επωφελήθηκε από τις ευνοϊκές συνθήκες της εποχής - ανάμεσα στα άλλα - ο Στ. Νιάρχος, μας είπε ειδικός αναλυτής του «ΑΝΤΕΝΝΑ»!

Ευνοϊκές συνθήκες της εποχής! Δηλαδή, ληστεία του ιδρώτα, κομπίνες επί κομπίνων, κρατική εύνοια σκανδαλώδης, λαδώματα, βουλιάγματα πλοίων, είναι οι ευνοϊκές συνθήκες, που χάρη σε αυτές το εφοπλιστικό κεφάλαιο πήρε τα ύψη!..


Γρηγοριάδης Κώστας

Μην ξεχάσουμε κι ένα ακόμη σημαντικό: Ο Νιάρχος είχε πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, είπε ο αναλυτής!!!

Τι να του πεις;

***

Να βρε παιδιά το θαύμα! Τόσον καιρό είχαμε να το δούμε! Μια εικόνα! Τα είπε αυτόπτης μάρτυρας: «Ηρθε στον ύπνο η Παναγία και μου είπε γιατί με ξέχασες, κι εγώ πήγα στο μέρος που μου 'δειξε και σκάψαμε και τη βρήκαμε»!!!

Αφού υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας, άντε να αμφισβητήσεις τα λεγόμενα!

Πάντως, ο αυτόπτης, τα είπε θαύμα...

***

Η χήρα του Νορντίν, ενός από τα θύματα της «17 Νοέμβρη», παρακάλεσε (σε συνέντευξή της στον Αθανάσιο Ελλις - «ΑΝΤΕΝΝΑ») την «17 Νοέμβρη», να σκεφτούν ότι κι αυτοί έχουν παιδιά, όπως ο άντρας της κι η ίδια κι ότι είναι δραματικό να βλέπει ένα παιδί να σκοτώνουν τον πατέρα του!!!

Ημαρτον! Σε τι κόσμο έχουν βάλει αυτούς τους Αμερικάνους πολίτες, που να μην καταλαβαίνουν τίποτα, ούτε τότε που σκοτώνουν δικά τους πρόσωπα..!

***

Ο Αρμάνι είπε τίποτα για τα μάρμαρα του Παρθενώνα; Οτι, δηλαδή, πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα; Αν δεν είπε, ευθύνη των δημοσιογράφων, που μας ζάλισαν με τις γελοίες δηλώσεις τους! Αν τον ρωτούσαν, θα έλεγε! Sure! (Βεβαίως)...

***

«Η μεσογειακή δίαιτα είναι η καλύτερη για τον άνθρωπο... Εγώ τρώω μοσχαρίσιο κρέας...». Αυτή την ευφυέστατη δήλωση έκανε στα κανάλια ο Βοιωτός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λουκάς Αποστολίδης, απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφων για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το κρούσμα των «τρελών αγελάδων» και στη χώρα μας!

Τώρα, τι του λες του ανθρώπου; Οτι η μεσογειακή διατροφή δεν είναι δυνατόν να περιλαμβάνει βόδι, προερχόμενο μάλιστα εκ Δανίας; Μάλλον είναι προτιμότερο να του πούμε το «μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας»... Ιδιαίτερα, μάλιστα, αν βάζεις ...υψηλούς στόχους(!), όπως ο κ. Αποστολίδης, να γίνεις και ...πρόεδρος της Βουλής!


Γρηγοριάδης Κώστας

Υ.Γ. Με αυτόν τον τίτλο (του «προέδρου της Βουλής») τον ανακοίνωσαν πρόσφατα σε εκδήλωση τον κ. Αποστολίδη...

***

Αντε, αγαπητοί μου τηλέπαθοι. Γεια σας και χαρά σας και για σήμερα. Και φυσικά, ες αύριον τα σπουδαία...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ