Τρίτη 24 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποιήσεις στο χώρο της Υγείας

Σε κλείσιμο των ταμείων στη γενική εφημερία, ώστε να μην πληρώνουν οι ασθενείς για τις εξετάσεις τους, προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Νωρίς το πρωί θα γίνει σύσκεψη των εργαζομένων στα χειρουργεία. Το σωματείο εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό» έχει προγραμματίσει αγωνιστικές παρεμβάσεις, με κορύφωση τη συμμετοχή στην πανελλαδική πανυγειονομική απεργία στις 2 Δεκέμβρη:

Την Τετάρτη, θα γίνει σύσκεψη με τους εργαζόμενους των εργαστηρίων στις 12.30 το μεσημέρι (3ος ορ. κτιρίου εργαστηρίων). Την Πέμπτη, αντιπροσωπεία του σωματείου θα συμμετάσχει στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που οργανώνουν οι Συνταξιουχικές Ενώσεις με αιχμή το Ασφαλιστικό. Επίσης, θα γίνει σύσκεψη με τους διοικητικούς υπαλλήλους στη 1 μ.μ., έξω από την κεντρική Γραμματεία. Την Παρασκευή, θα γίνει συγκέντρωση όλων των εργαζομένων στα Επείγοντα στις 8 π.μ., με συμμετοχή εργαζομένων, ανέργων, Λαϊκών Επιτροπών, συνταξιούχων, συλλόγων ασθενών, για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση συμβασιούχων κι επικουρικών, άμεση πλήρη κρατική χρηματοδότηση του νοσοκομείου, να πληρωθούν οι εργολαβικοί εργαζόμενοι κ.ά.

Τέλος, το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας Αττικής καλεί σε συμμετοχή στη στάση εργασίας (10 π.μ. - 3 μ.μ.) των εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας την Παρασκευή και στη συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι, στο υπουργείο Υγείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ