Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Δοκιμασίες για τα φαβορί

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 μετά τη διακοπή της προηγούμενης βδομάδας, με τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής, περιλαμβάνει αρκετές δυσκολίες για τα λεγόμενα φαβορί, που καλούνται να τεστάρουν τις δυνάμεις τους με αξιόμαχους αντιπάλους.

Ξεχωρίζουν οι δοκιμασίες του πρωτοπόρου πλέον, μετά το κλείσιμο της εκκρεμότητας για την 7η αγωνιστική (νίκη επί του ΠΑΟΚ), Παναθηναϊκού και του δεύτερου Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στην Αμαλιάδα με αντίπαλο την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Κόροιβο, που φιγουράρει στην 5η θέση. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους θα αγωνιστούν στην Κηφισιά σε μια έδρα όπου παραδοσιακά τους περιμένουν αρκετές δυσκολίες. Τα δείγματα γραφής της στην επόμενη μέρα, χωρίς τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο, καλείται να δείξει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο το πάντα αξιόμαχο και επικίνδυνο για τη ζημιά Ρέθυμνο. Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν χτες πως ο Σέρβος τεχνικός αναλαμβάνει χρέη γενικού διευθυντή και στον αγώνα με τους Κρητικούς χρέη πρώτου προπονητή θα κάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Σωτήρης Μανωλόπουλος. Στο «Νίκος Γκάλης» ο Αρης, μετά την επιτυχία του στο Eurocup, όπου κατέλαβε την 1η θέση του ομίλου του, καλείται να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πάτρας, που προέρχεται από σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος», που και αυτός έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επίτευξη της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Eurocup, έχει δύσκολο έργο στο Λαύριο.

Τα παιχνίδια αναλυτικά: ΣΑΒΒΑΤΟ (17.00): ΑΕΚ - Ρέθυμνο (ΟTE Sprots 4), Kαβάλα - Κολοσσός Ρόδου (NS2 λεπτό/λεπτό), Τρίκαλα - Αρκαδικός (ΝS2 λεπτό/λεπτό), Λαύριο - ΠΑΟΚ (ΝS2 λεπτό/λεπτό), Αρης - Απόλλων Πάτρας (ΝS3). KΥΡΙΑΚΗ: Κόροιβος - Παναθηναϊκός (17.00 NS3). ΔΕΥΤΕΡΑ: Κηφισιά - Ολυμπιακός (18.00 ΝS2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ