Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Στην πρώτη πεντάδα το ενδιαφέρον

Το ματς στο Περιστέρι μεταξύ Ατρομήτου και Πανιωνίου ανοίγει σήμερα την αυλαία της 15ης αγωνιστικής

Icon

Το ματς στο Περιστέρι μεταξύ Ατρομήτου και Πανιωνίου ανοίγει σήμερα την αυλαία της 15ης αγωνιστικής
Στην αποστολή των «μνηστήρων» για μια θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, που οδηγεί στα πλέι οφ, επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στη 15η αγωνιστική της Super League, που διεξάγεται αυτό το τριήμερο. Από τις ομάδες που καίγονται για το καλύτερο πλασάρισμα στα ψηλά σκαλοπάτια οι Παναθηναϊκός, Πανιώνιος Αστέρας Τρίπολης δείχνουν να έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στις υποχρεώσεις τους, ενώ αντίθετα οι «Δικέφαλοι» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θεωρητικά έχουν τον πρώτο λόγο.

Στην Κομοτηνή θα διεξαχθεί το ντέρμπι των «πρασίνων», με τον Πανθρακικό να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια απωλειών αφού παραμένουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη δεύτερη θέση έχει αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, όμως και γι' αυτόν ο στόχος της παραμονής σε αυτή τη θέση δεν επιτρέπει απώλειες.

Ενα δύσκολο τεστ προκειμένου να παραμείνει στα ψηλά περιμένει τον Πανιώνιο που θα αγωνιστεί στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος καίγεται για τους βαθμούς. Οι «κυανέρυθροι» μετά την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, η οποία θα τους διατηρήσει σε ...τροχιά πλέι οφ. Από την άλλη, στον Ατρόμητο μετά την πρώτη νίκη επί εποχής Δώνη της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καλλονή, θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας υποχρέωση που έχουν και να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Δύσκολο έργο περιμένει και έναν ακόμη από την παρέα των «μνηστήρων», τον Αστέρα Τρίπολης, που θα αγωνιστεί στη Βέροια θέλοντας να ...ισοσκελίσει την ήττα από τον Παναθηναϊκό κόντρα στους γηπεδούχους που θέλουν να ανέβουν βαθμολογικά.

Αντίθετα με τους τρεις, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αγωνιζόμενοι στις έδρες τους είναι τα θεωρητικά φαβορί απέναντι σε Λεβαδειακό και Πλατανιά, αντίστοιχα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό, που θα ταξιδέψει στην Καλλονή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ: Ατρόμητος - Πανιώνιος (15.00 NS3), Βέροια - Αστέρας Τρίπολης (17.15 NS3), Καλλονή - Ολυμπιακός (19.30 NS1). ΚΥΡΙΑΚΗ: ΠΑΟΚ - Πλατανιάς (15.00 NS2), Παναιτωλικός - Ηρακλής (17.15 NS2), ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη (17.15 NS4 ), Πανθρακικός - Παναθηναϊκός (19.30 NS1). ΔΕΥΤΕΡΑ: ΑΕΚ - Λεβαδειακός (19.30 ΝS1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ