Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ «16»
Δυσκολίες για τρία φαβορί

Με απρόοπτα στο ξεκίνημα της διαδικασίας και τον Παναθηναϊκό με την ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να είναι οι κάπως πιο... χαμένοι του γκρουπ των ισχυρών καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ομάδες της Super League έγινε χτες η κλήρωση για τη φάση των «16» στο Κύπελλο. Εκτός των τριών, πάντως, τα υπόλοιπα από τα λεγόμενα φαβορί έτυχαν πιο... ομαλής κατάστασης. Αναλυτικά τα υπόλοιπα ζευγάρια: Λεβαδειακός - ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός, Καλλονή - ΠΑΟΚ, Εργοτέλης - Πανιώνιος, Πλατανιάς - Ατρόμητος, Χανιά - Ολυμπιακός, ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης, Βέροια - Ηρακλής.

Πλέον από αυτήν τη φάση αρχίζουν τα διπλά παιχνίδια νοκ άουτ. Τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στο τριήμερο 5, 6 και 7 Γενάρη, ενώ οι αγώνες ρεβάνς θα γίνουν στις έδρες των «δυνατών» στις 12, 13 και 14 Γενάρη.

  • Απρόοπτα υπήρξαν στο ξεκίνημα της διαδικασίας με το όνομα του Πανιώνιου να μην ακούγεται καλά και να επηρεάζει τα υπόλοιπα ζευγάρια. Οι εκπρόσωποι των ομάδων αντιλήφθηκαν το μπέρδεμα και στη συνέχεια η κλήρωση διεξήχθη κανονικά. Η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, στην οποία αναφέρει ότι ορισμένα ΜΜΕ «φούσκωσαν» τα πράγματα και ότι οι εκπρόσωποι των ομάδων δεν υπέβαλλαν κάποιο παράπονο ή ένσταση και η διαδικασία εξελίχθηκε κανονικά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ