Κυριακή 23 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λέσχη Φίλων ΚΚΕ στο Τορόντο
Αγωγή - «σύμβολο» της καταδικασμένης κυβερνητικής πολιτικής

Σύμβολο της καταδικασμένης κυβερνητικής πολιτικής χαρακτηρίζει τη δίωξη εναντίον του «Ριζοσπάστη», τις «αθλιότητες του Ε. Γιαννόπουλου», η Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στο Τορόντο του Καναδά.

Σε ανακοίνωσή της καταδικάζει την κυβέρνηση για τις «αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις σε βάρος του "Ρ"», ενώ υπογραμμίζει: «Μέσα από αμέτρητες απαγορεύσεις, καταστροφές γραφείων, εκτελέσεις και δολοφονίες συντακτών, η ντόπια αντίδραση της ιδεολογικής μαυρίλας προσπάθησε να σιγήσει τη φωνή του "Ρ". Το ίδιο προσπαθεί ξανά το ΠΑΣΟΚ σε μια εφημερίδα που πάνω από 80 χρόνια εκφράζει με αντικειμενικότητα τα συμφέροντα των δυνάμεων που είναι φορείς κοινωνικής προόδου και επομένως της ιστορικής αλήθειας».

Ο «Ριζοσπάστης» χαρακτηρίζεται από τη Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ «διαφωτιστικό όπλο στα χέρια του εργαζόμενου λαού» και εκφράζεται προς αυτόν η αμέριστη συμπαράσταση των μελών της Λέσχης, καθώς και η βεβαιότητά τους πως «θα συνεχίσει να προβάλλει τους αγώνες του λαού μας για τη δημιουργία του Λαϊκού Μετώπου και κάθε τι το προοδευτικό και δημοκρατικό που συντελείται στην ελληνική κοινωνία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ