Παρασκευή 12 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καταγγελία για προβοκατόρικο δημοσίευμα

Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Θεσσαλία» με ημερομηνία 10/2/2016, αναρτήθηκε ένα προβοκατόρικο δημοσίευμα με τον τίτλο «Ανω κάτω το ΚΚΕ στο Δήμο». Το δημοσίευμα αναφερόταν στις ανακοινώσεις - καταγγελίες που εξέδωσαν η ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας και οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ στο Δήμο Βόλου, για τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο δήμαρχος Βόλου κατά της πρόεδρου του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, Θάλειας Στάχτου, για δηλώσεις της κατά της δημοτικής αρχής.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας καλεί τους εργαζόμενους του Δήμου Βόλου να αντιπαλέψουν το κλίμα τρομοκρατίας και καταστολής που θέλει να επιβάλει η δημοτική αρχή. Αναφερόμενη στην πλειοψηφία του ΔΣ του Συλλόγου, η ΔΑΣ σημειώνει ότι «αντί να συμφωνήσει σε μια ομόφωνη καταγγελία της συνδικαλιστικής δίωξης και στην ανάγκη να υπάρξει άμεση απάντηση από τους εργαζόμενους, έβγαλε τελικά μια ανακοίνωση που βάζει νερό στο μύλο διάφορων σεναρίων που θέλουν να αλλάξουν τα ρούχα του Μανωλιού στη δημοτική αρχή, χωρίς φυσικά να αλλάζει στο παραμικρό η αντιλαϊκή κατεύθυνσή της». Ανάλογη ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ στο Δήμο Βόλου.

Οπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ, η συντάκτρια του λίβελου, που έχει την ευθύνη της ηλεκτρονικής έκδοσης της «Θεσσαλίας», «προσπαθεί να χύσει βρωμιά στο ΚΚΕ, αξιοποιώντας ως αποδεικτικό υλικό ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Βόλου, από εκείνες που ζέχνουν ακαθαρσίες και μόνο (...) Η συγκεκριμένη, λοιπόν, δημοσίευση έχει στόχο να δημιουργήσει εντυπώσεις και να σπείρει συκοφαντίες για το ΚΚΕ, να μπερδέψει πρώτα και κύρια τους εργαζόμενους στο Δήμο αλλά και γενικότερα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ