Τετάρτη 18 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΗΛΕ ...ΠΑΘΗ
ΤΗΛΕΠΑΘΗ

Παπαγεωργίου Βασίλης

Τουλάχιστον δέκα φορές έχει σημειωθεί από τούτη τη στήλη το θέμα των μυστικών κονδυλίων, με τα οποία ταΐζονται μια σειρά δημοσιογράφοι! Τουλάχιστον δέκα φορές κι ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Λέτε τα μυστικά κονδύλια να είναι αποκύημα φαντασίας του Τηλέπαθου κι όσων άλλων έχουν ανακινήσει το θέμα κατά καιρούς;

********

Βγήκε στα κανάλια, για να κερδοσκοπήσει πάνω από τα πτώματα των άτυχων που σκοτώθηκαν προχτές στον Καραβόμυλο. Ποιος; Ο κ. Αλαμπάνος, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Και κάλεσε, μάλιστα, τον αρχηγό του κόμματός του, να μεριμνήσει για την άμεση αναβάθμιση του δρόμου - καρμανιόλα.

Τόσα χρόνια αδιαφορούν! Κι αν δεν υπήρχαν οι νεκροί, ο κ. Αλαμπάνος δε θα έλεγε τίποτε και πολύ περισσότερο τα δημαγωγικά, που είπε τώρα λόγω νεκρών....

* * *

Ημαρτον! Εκείνο το «οχτώ» (η βασιλομαμά, που έκλεισε τα 109) πηγαίνει και στην εξοχή!!! Για ν' αναπαυτεί!.. Το πρόβαλαν όλες οι TV! Θεσπέσιο! Ειδικά η 109άρα...

* * *

Ο νομάρχης Εβρου πιστεύει, όπως είπε στον «ΑΝΤΕΝΝΑ», ότι υπάρχουν συμφέροντα, που θέλουν να πλήξουν την Ελλάδα. Τα είπε αυτά με αφορμή τα περί χαλασμένων ζώων και κρεάτων!

Να πλήξουν τη χώρα μας; Είναι προς διερεύνηση! Γίνονται στην Ενωμένη Ευρώπη τέτοια πράγματα; Στην Ενωση των ισότιμων κρατών και χωρών; Αν είναι δυνατόν!..


Παπαγεωργίου Βασίλης

Αλλά, εδώ που τα λέμε, τον κοσμάκη τι τον κόφτει; Τους μικροπαραγωγούς, βεβαίως, τους κόφτει! Αλλά η Ενωμένη Ευρώπη δεν είναι γι' αυτούς! Ούτε για μας, που δε διαθέτουμε βόδια...

* * *

Φιλέλληνας και ο Ζακ Ρογκ, κατά τον Κ. Σημίτη! Ο νέος πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής!

Γιατί είναι, και, κυρίως, πώς έγινε κι αυτός φιλέλληνας; Προφανώς από την Μελίνα, τον ήλιο, το ούζο! Ισως και από τους τσολιάδες στ' ανάκτορα! Και τη θάλασσα! Κι από το αρχαίο πνεύμα αθάνατο βαθύτατα επηρεασμένος; Ισως... Πάντως, κάποιους Ελληνες αγαπάει περισσότερο...

Α, ρε Ελλάς της πλέμπας, δούλεμα που τρως...

* * *

Είδατε σε (έστω) ένα κανάλι να λένε (έστω) μία λέξη για το κείμενο που υπέγραψαν (συμπαράστασης και απαίτησης απελευθέρωσης) για τον Σλ. Μιλόσεβιτς διακεκριμένα πρόσωπα της πολιτικής ζωής; (Για την Ελλάδα μιλάμε...).

Τίποτα! Δεν το επιτρέπουν τ' αφεντικά των καναλιών! Ούτε οι κυβερνώντες! Ούτε κι η Χάγη, βεβαίως!..

Γι' αυτό, σκοτάδι...

* * *

Πάλι για την ...«κατάρα των Κένεντι»! Κατάρα! Για να μην μπαίνουμε στην ουσία! Και για να λέμε, «όλοι ίδιοι είμαστε, άνθρωποι»! Ο λόγος, για τον Τζον Τζον, γιο του Τζον, που σκότωσε η ΣΙΑ!

Δεν πρόκειται για κατάρα! Πρόκειται για την αλαζονεία της πλουτοκρατίας! Για την αλαζονεία του Τζον Τζον, που θεωρούσε ότι θα είναι ο κυρίαρχος των πάντων! Και των αιθέρων! Κι ας μη γνώριζε να πιλοτάρει καλά αεροπλάνο! Ποιος θα τολμούσε να τα βάλει μαζί του; Ούτε οι αιθέρες, μπροστά σ' έναν γόνο των Κένεντι!!!


Παπαγεωργίου Βασίλης

Αυτή είναι η ...«κατάρα» των Κένεντι! Οχι μόνον οι άνθρωποι, αλλά κι η φύση στα πόδια τους...

* * *

Αυτή είναι ελευθερία! Το ανώτατο δικαστήριο επέτρεψε (ο πρώτος είναι;) στον Λάρι Φλιντ (ένα καθιστό - λόγω αναπηρίας από τις «δοσοληψίες» της μαφίας - γουρούνι), να εκδίδει πορνοπεριοδικά! Τώρα το καθιστό γουρούνι θέλει να βάλει εξώφυλλο την κόρη του Μπους (την μπεκρού) γυμνή! Αντί 10 εκατομμυρίων δολαρίων!..

Να τη βάλει! Σιγά την είδηση, που μας πετάξανε στα μούτρα...

* * *

Ακην: Στην έφερε ο Ρέππας! Είπε ότι όλες τις αποφάσεις τις έχεις ψηφίσει κι εσύ, που τώρα παριστάνεις την αντιπολίτευση!!!

Για να δούμε, τι θα απαντήσεις; `Η, μήπως, θα κάνεις τον Μοσκιό; Τον ξέρεις τον Μοσκιό;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ