Τρίτη 23 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πρωτοβουλίες από Συνδικάτα - Λαϊκές Επιτροπές
  • Αύριο Τετάρτη, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής οργανώνει σύσκεψη ΔΣ και εργαζομένων στα γραφεία του Συνδικάτου (Χρυσάφη 10, Ηλιούπολη) για το Ασφαλιστικό και ιδιαίτερα για τα ΒΑΕ. Την Πέμπτη 25/2 οργανώνει σύσκεψη με τους εργαζόμενους στις Κοινωνικές Δομές, που παραμένουν απλήρωτοι για πέντε και πλέον μήνες ενώ κινδυνεύουν με απόλυση μετά τον Ιούνη. Τέλος, την Τρίτη 1/3 σχεδιάζει παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο υπουργείο Εργασίας, στις 2 μ.μ., με αιχμή το Ασφαλιστικό και τα ΒΑΕ.
  • Η Ενωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής οργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας, ενάντια στο αντιασφαλιστικό σχέδιο, την Παρασκευή 26/2, στις 6.30 μ.μ., μαζί με αυτοαπασχολούμενους λογιστές που συσπειρώνονται στην ΠΑΣΕΒΕ. Καλεί επίσης σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 2/3.
  • Τα σωματεία Ιδιωτικής Υγείας Αθήνας και Πειραιά καλούν τους εργαζόμενους του κλάδου σε σύσκεψη την Πέμπτη 25/2, στις 5 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, με θέμα τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό, αλλά και στον κλάδο της ιδιωτικής Υγείας.
  • Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης οργανώνει περιοδείες σε χώρους δουλειάς και καλεί σε σύσκεψη σωματείων και φορέων την Πέμπτη 25/2, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσά του.
  • Κινητοποίηση την Πέμπτη 25/2 ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο οργανώνουν και οι Λαϊκές Επιτροπές Αιγάλεω και Χαϊδαρίου και μαζικοί φορείς της Αγίας Βαρβάρας. Καλούν σε συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο ΙΚΑ (Περικλέους) στο Αιγάλεω και στη συνέχεια σε πορεία στα γραφεία του ΟΑΕΕ στην πλατεία Δαβάκη (Ιερά Οδός 310).
  • Παρεμβάσεις στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΔ θα κάνουν την Τετάρτη 2/3 σωματεία και ενώσεις αυτοαπασχολούμενων. Η πρωτοβουλία αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε το περασμένο Σάββατο με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ