Τρίτη 23 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Δράσεις για απληρωσιά και Ασφαλιστικό

Συγκέντρωση στην κλινική «Νέο Αθήναιον», όπου οι εργαζόμενοι είναι έως και 18 μήνες απλήρωτοι οργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικής Υγείας αύριο, Τετάρτη, στις 11 π.μ. Στη συνέχεια, θα γίνει παρέμβαση στο υπουργείο Εργασίας, για να απαιτήσει, για ακόμη μια φορά, συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δεσμεύσεις, ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα και να αποκατασταθεί η μισθοδοσία όλων των εργαζομένων.

Επίσης, τα σωματεία Ιδιωτικής Υγείας Αθήνα και Πειραιά καλούν τους εργαζόμενους του κλάδου σε σύσκεψη για την κλιμάκωση της πάλης ενάντια στο αντιασφαλιστικό σχέδιο της κυβέρνησης, την Πέμπτη, 25 Φλεβάρη, στις 5 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Μάρνη και Γ' Σεπτεμβρίου 48β, 2ος όρ.).

Τέλος, παρέμβαση στη Διοίκηση του νοσοκομείου για τους περίπου 400 εργολαβικούς εργάτες (καθαριστές, τραπεζοκόμοι, βοηθοί μάγειροι, security, εργάτες, τεχνικοί κ.λπ.) που είναι απλήρωτοι για μήνες - αρκετοί από το Νοέμβρη - οργανώνει σήμερα το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Το κάλεσμα είναι για σήμερα στις 12.30 μ.μ. στο Παθολογικών των ΤΕΠ και θα απαιτηθεί από τη Διοίκηση να παρέμβει, ώστε να πληρωθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ