Τρίτη 29 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Αύριο, Τετάρτη

-- Εκδήλωση με θέμα «Το ΚΚΕ γεννά Μπελογιάννηδες» διοργανώνουν οι ΚΟ Νίκαιας - Ρέντη του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στη Μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς (Οσία Ξένη). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Νέα Ερυθραία (Βίλλα Κώνστα), σε συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του Κόμματος.

-- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα διαχείρισης κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Λιμάνι), με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος), η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής θα παρουσιάσει το βιβλίο «Ευρωκομμουνισμός: Θεωρία και στρατηγική υπέρ του κεφαλαίου». Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Σκολαρίκος, συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ