Πέμπτη 7 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕ
Στην Αθήνα για παζάρια

Στην Αθήνα καταφτάνουν, αύριο, 6 υπουργοί και υφυπουργοί κρατών - μελών της ΕΕ, για «συζητήσεις» σχετικά με τη διαχείριση των προσφυγικών ροών, ουσιαστικά παζάρια για τον επιμερισμό των «βαρών».

Την αντιπροσωπεία αποτελούν ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας, εκπρόσωπος της χώρας που ασκεί την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, ο υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας, ο υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Σλοβακίας, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ιταλίας, η υφυπουργός Εξωτερικών της Πορτογαλίας, αρμόδια Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και ο υφυπουργός στο υπουργείο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Μάλτας, αρμόδιος για την προετοιμασία της προεδρίας της Μάλτας στο Συμβούλιο της ΕΕ το 2017 και τη Διαχείριση Πόρων της ΕΕ.

Οι προαναφερόμενοι θα γίνουν, αύριο, δεκτοί από τον Ελληνα πρωθυπουργό, σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν συνομιλίες στο υπουργείο Εξωτερικών, με αντιπροσωπεία της ελληνικής κυβέρνησης που θα αποτελείται από τον αν. υπουργό Εξωτερικών Ν. Ξυδάκη, τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θ. Δρίτσα, τον αν. υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλα και τον γγ του υπουργείου Αμυνας, Γ. Ταφύλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ