Παρασκευή 29 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΕΡΡΕΣ
Βεβήλωσαν το μνημείο των δολοφονημένων μελών του Μακεδονικού Γραφείου του ΚΚΕ

Θρασύδειλα φασιστοειδή, δρώντας στο βαθύ σκοτάδι - κάτι που αρμόζει στη φασιστική τους ιδεολογία και πρακτική - βεβήλωσαν για άλλη μια φορά το μνημείο των μελών του Μακεδονικού Γραφείου του ΚΚΕ που δολοφονήθηκαν τον Οκτώβρη του 1941.

Η ΤΕ Σερρών σε ανακοίνωσή της τονίζει: «Οσα συνθήματα κι αν γράψουν, όσες άνανδρες πράξεις κι αν κάνουν, δεν πρόκειται να καταφέρουν να θάψουν την ιστορία του λαϊκού κινήματος, του ΚΚΕ, να διαστρεβλώσουν την ιστορική αλήθεια. Αυτό που τους ενοχλεί είναι η καθοριστική δράση του λαϊκού κινήματος και ο πρωτοπόρος ρόλος του ΚΚΕ στην αντιφασιστική πάλη, ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και για την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδας.

Την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει μέτρα "φωτιά" σε Ασφαλιστικό και Φορολογικό (...) την ώρα που οι κομμουνιστές βγαίνουμε μπροστά μαζί με τις ταξικές δυνάμεις στο εργατικό κίνημα, για την οργάνωση της αντίστασης του λαού για να μην περάσουν τα μέτρα, τα θρασύδειλα φασιστοειδή αναλαμβάνουν δράση. Επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά ότι στόχος τους δεν είναι το σύστημα, αλλά το ΚΚΕ, τα εργατικό κίνημα, όλοι όσοι παλεύουν και αντιστέκονται απέναντι στα αφεντικά τους, τους εφοπλιστές, τους βιομηχάνους, το κεφάλαιο, το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα.

Να είναι βέβαιοι οι βέβηλοι δράστες, ότι ο κόπος τους πάει χαμένος. Οσο κι αν προσπαθούν, δεν πρόκειται να καταφέρουν αυτό που δεν κατάφεραν δεκαετίες αντικομμουνιστικής προπαγάνδας: να αμαυρώσουν τον αγώνα και την προσφορά του ΚΚΕ.

Δυναμώνουμε τους αγώνες μας, δουλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της 48ωρης απεργίας. Είναι η καλύτερη απάντηση στις προβοκάτσιες των φασιστοειδών.

Θα τους βάλουμε εκεί που τους πρέπει: Στα άχρηστα, μαζί με το εκμεταλλευτικό σύστημα που υπηρετούν, το σύστημα που τους γέννησε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ