Τετάρτη 4 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συσκέψεις - δράσεις για τη 48ωρη απεργία

Πρωτοβουλίες για την προετοιμασία της 48ωρης απεργίας παίρνουν μια σειρά συνδικάτα και φορείς του κινήματος. Ενδεικτικά:

  • Η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ) καλεί σε σύσκεψη τα σωματεία των αυτοαπασχολούμενων και των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, την Παρασκευή 6 Μάη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα της ΓΣΕΒΕΕ (Καποδιστρίου 24, 3 όροφος).
  • Σε σύσκεψη καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους η Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκου Ανθήλης, σήμερα Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στο κοινοτικό κατάστημα, με θέμα την οργάνωση της συμμετοχής τους στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στις 8 Μάη στη Λαμία.
  • Συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις και την οργάνωση του αγώνα πραγματοποιεί η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, σήμερα Τετάρτη, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.
  • Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας θα προχωρήσει αύριο Πέμπτη σε κατάληψη όλων των δημοτικών κτιρίων (11 π.μ. - τέλος ωραρίου) και σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο της Λάρισας στις 11.30 π.μ. Την Παρασκευή 6/5 οργανώνει στάση εργασίας μιας ώρας, εκδηλώσεις το πρωί στο αμαξοστάσιο και την Υπηρεσία Πρασίνου και στη 1 μ.μ. στο Δημαρχείο Λάρισας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ