Τρίτη 7 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Θ.Π. «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΚΕΘΕΑ
Με μουσική για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις

Σε θερμό κλίμα έγινε η συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος με τους καλλιτέχνες
Σε θερμό κλίμα έγινε η συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος με τους καλλιτέχνες
Σε μια περίοδο που, λόγω της καπιταλιστικής κρίσης, η τοξικοεξάρτηση παίρνει επιδημικές διαστάσεις, το μήνυμα της ετήσιας συναυλίας του Συλλόγου Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος «Παρέμβαση» του ΚΕΘΕΑ ακούστηκε δυνατά: «Η απεξάρτηση είναι δυνατή. Οχι σε όλα τα ναρκωτικά, ναι στην απεξάρτηση, ναι στη ζωή», είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας κατά την έναρξη της συναυλίας που έγινε την περασμένη Παρασκευή, στο Θέατρο Πέτρας, με την ανιδιοτελή προσφορά του Θάνου Μικρούτσικου και του Μίλτου Πασχαλίδη.

Το Θέατρο Πέτρας ήταν κατάμεστο από νεαρό κόσμο κυρίως, ενώ στη συναυλία παραβρέθηκε - όπως κάθε χρόνο εξάλλου - αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα, με τον κόσμο να τον υποδέχεται με θερμά χειροκροτήματα.

«Στέλνουμε μήνυμα σε όλους ότι με επιμονή, υπομονή, θέληση, θάρρος και πολλή αγάπη όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε τον εφιάλτη των ναρκωτικών. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε σήμερα, όλοι, εμείς από το ΚΕΘΕΑ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" στέλνουμε το σύνθημα "στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη"», είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας, Λέτσικας Ανδρεας, ενώ ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πετρούπολης, Βαγγέλη Σίμο, για τη δωρεάν παραχώρηση του θεάτρου, τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και την επικεφαλής του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ, Λούλα Καρατζά.

Κατάμεστο το Θέατρο Πέτρας
Κατάμεστο το Θέατρο Πέτρας
Ξεκινώντας με το «Ανεμολόγιο», με δικά τους τραγούδια, αλλά και τραγούδια άλλων συνθετών - «τραγούδια κοινού αισθήματος», όπως ειπώθηκε από τους καλλιτέχνες - κύλησε μια όμορφη, ζεστή και μεστή βραδιά. «Νιώθουμε βαθύτατη ευγνωμοσύνη γιατί γνωρίζουμε τους καιρούς που ζούμε. Ζούμε μια απίστευτη βαρβαρότητα που μπορούμε να την ξεπεράσουμε όλοι μαζί για να ξαναχτίσουμε το "εμείς" που μας στερούν», είπε μεταξύ άλλων ο Θ. Μικρούτσικος αναφερόμενος σ' ένα σύνθημα: «Μόνος σου μπορείς να πας πολύ γρήγορα. Μαζί μπορούμε να πάμε πολύ μακριά». Και οι πρώτοι στίχοι πέφτουν: Αυτή είναι η ζωή μας...

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το ΚΚΕ θα αντιπαλέψει το χτύπημα της δημόσιας και δωρεάν απεξάρτησης (2023-12-06 00:00:00.0)
Επαναφορά του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ και αύξηση της κρατικής χρηματοδότησής του (2023-06-22 00:00:00.0)
Συναυλία Πλιάτσικα - Στόκα για το ΚΕΘΕΑ (2014-09-24 00:00:00.0)
«Στηρίζουμε τον τιτάνιο αγώνα των γονιών και των παιδιών» (2013-09-06 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2008-06-25 00:00:00.0)
Μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη (2008-06-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ