Τετάρτη 8 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΤΤΙΚΗ
Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα από τη βροχή

Από τις χτεσινές πλημμύρες στον Αγ. Στέφανο
Από τις χτεσινές πλημμύρες στον Αγ. Στέφανο
Πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα στα βόρεια προάστια της Αττικής άφησε πίσω της η δυνατή νεροποντή χτες το μεσημέρι. Η Πυροσβεστική δέχτηκε 203 κλήσεις για παροχή βοήθειας - απάντληση υδάτων σε Ανοιξη, Δροσιά, Διόνυσο, Εκάλη, Ροδόπολη, Σταμάτα και Αγιο Στέφανο. Επενέβησαν 50 πυροσβέστες με 22 συνεργεία. Η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε και έντονο μποτιλιάρισμα στους δρόμους του Λεκανοπεδίου.

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε και τη Σκόπελο, κυρίως τη Χώρα, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα από τις μεγάλες ποσότητες των νερών που κατέληξαν στο λιμάνι. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα διήρκεσαν περίπου μία ώρα, από τη μία μέχρι και τις δύο μετά το μεσημέρι, και η σφοδρότητά τους θύμισε τη θεομηνία της περσινής χρονιάς.

Από τη νεροποντή έπαθε μεγάλες ζημιές, με καθιζήσεις και κατολισθήσεις, ο περιφερειακός δρόμος της Χώρας και συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Σκοπέλου κατέβαλλαν προσπάθειες ώστε να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Πολλά σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν στην παραλία, ενώ ο χείμαρρος που καταλήγει στα ανατολικά του λιμανιού υπερχείλισε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ