Τρίτη 31 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
«Χάλκινες» Κορασίδες

Ευοίωνα, ήταν τα μηνύματα που έστειλε από το Λέχοβο της Φλώρινας όπου διεξήχθη το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κορασίδων, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Συγκεκριμένα, το... μέλλον του γυναικείου βόλεϊ, η «μικρή» Εθνική μας ομάδα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς στο μικρό τελικό κατέβαλε το αντίστοιχο συγκρότημα της Ρουμανίας με 3-1 (25-23, 25-22, 21-25, 25-21). Το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση πήρε η Γιουγκοσλαβία η οποία στο μεγάλο τελικό νίκησε τη Βουλγαρία με 3-1. Η τελική κατάταξη στους Βαλκανικούς αγώνες είναι η εξής: Γιουγκοσλαβία (1η), Βουλγαρία (2η), Ελλάδα (3η), Ρουμανία (4η), Τουρκία (5η), Μολδαβία (6η), ΠΓΔΜ (6η), Αλβανία (8η).

  • Στην κορυφή του 4ου «Οπεν» του Πανελληνίου Σιρκουί που πραγματοποιήθηκε στην παραλία Γλυφάδα της Κέρκυρας, βρέθηκαν τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα των Δημητρακάκου - Σάαφ στους άνδρες και των Νικολαΐδου - Κουτρουμανίδου στις γυναίκες. Οι Δημητρακάκος - Σάαφ επιβλήθηκαν στον τελικό με 2-0 (21-15,21-18) των Κουτουλέα - Νερατζή και το «δίδυμο» των Νικολαΐδου - Κουτρουμανίδου κατέβαλε τις Μπάμπουλη - Μουρζάκου με 2-0 (21-12, 21-19).
  • Οι Ντάλας - Κρέτσης στους άνδρες και οι Κουλουμέντα - Μίχου στις γυναίκες, είναι οι ομάδες που κατέκτησαν την πρωτιά στο «Σταρ Καπ» που διεξήχθη στα Καμμένα Βούρλα. Στο «Σταρ Καπ» της Ασπροβάλτας, την πρώτη θέση πήρε η ομάδα των Αλεξανρόπουλου - Χατζηαντωνίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ