Τρίτη 31 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Πολωνικές... βλέψεις

Αναζητήσεων... συνέχεια για την ΑΕΚ, καθώς πέρα από τους Γκαμάρα και Ραμπεσαντρατανά, σειρά έχει η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και ειδικότερα η συμφωνία με επιθετικό που θα αποτελεί παρτενέρ του Ντέμη Νικολαΐδη. Η «Ενωση» λοιπόν, φέρεται να βολιδοσκοπεί τον 28χρονο Πολωνό σέντερ φορ Γκρεγκόρ Μιελτσάρσκι που αγωνιζόταν στην Πόγκον Σζέτσιν και τον οποίο γνωρίζει καλά ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Φερνάντο Σάντος, καθώς ο παίκτης για 4 χρόνια φορούσε τη φανέλα της Πόρτο και είχε προπονητή τον Πορτογάλο. Πάντως σε περίπτωση που «ναυαγήσει» η μετακίνηση του Πολωνού, υπάρχει και εναλλακτική λύση, αυτή του Ιρανού Αλί Νταεΐ της Χέρτα Βερολίνου, κάτι που όμως φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Από τους υποψήφιους στους νυν. Το περασμένο Σάββατο λοιπόν, έγινε η παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ, Ερίκ Ραμπεσαντρατανά. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Μάκης Ψωμιάδης τόνισε πως πλέον πείστηκαν όλοι για τις ικανότητες της νέας διοίκησης. Από την άλλη, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως είχε προτάσεις και από συλλόγους του εξωτερικού, αλλά δήλωσε ευχαριστημένος που δέχτηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που βρήκε νικήτρια τη νέα του ομάδα με 7-0. Στο παιχνίδι αυτό αγωνίστηκε ο έτερος νέος, Κάρλος Γκαμάρα, για 36' λεπτά, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Σκόρερς για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν ο Λάκης, που σημείωσε χατ-τρικ, και από ένα οι Νάβας, Κωνσταντινίδης, Τσάρτας και Κόλα.

Τέλος, ένα δυνατό φιλικό έκλεισε χθες η ΑΕΚ για την Κυριακή 12 Αυγούστου όπου θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ στο «Νίκος Γκούμας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ