Πέμπτη 23 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ
Σήμερα η πανελλαδική παράσταση διαμαρτυρίας

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας πραγματοποιεί σήμερα, στις 10 το πρωί, η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών - Ωρομισθίων και ελαστικά εργαζομένων στην Εκπαίδευση, με κεντρικό αίτημα τους μαζικούς διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων για να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες των σχολείων.

Μέσα και από την κινητοποίηση, ζητούν μεταξύ άλλων να μην εφαρμοστούν οι προτάσεις του υπουργείου για τα Τμήματα Ενταξης, τα Νηπιαγωγεία και τα Ολοήμερα. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Καμιά απόλυση αναπληρωτών. Μαζικούς διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των κενών στα σχολεία. Ασφάλιση από την πρώτη μέρα δουλειάς. Επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους σε όλο το διάστημα της ανεργίας. Εξομοίωση των δικαιωμάτων των συμβασιούχων στις άδειες (αναρρωτική, λοχείας κ.τ.λ.) με αυτά των μονίμων.

Σε συμμετοχή στη σημερινή κινητοποίηση καλούν πρωτοβάθμια σωματεία εκπαιδευτικών της Αττικής, ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων και το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ