Σάββατο 25 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«Εφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο σύντροφος Θανάσης Βάιος

Αύριο, Κυριακή, στη Λάρισα η πολιτική κηδεία

Με ανακοίνωσή της, η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο χαμό του Θανάση Βάιου, μέλους και στελέχους του Κόμματος για πάνω από 32 χρόνια.

Ο Θανάσης Βάιος γεννήθηκε το 1956, στη Βερδικούσια Λάρισας και ήταν γιος πολύτεκνης και φτωχής αγροτικής οικογένειας. Οικοδόμος στο επάγγελμα, οργανώθηκε στο Κόμμα από νεαρή ηλικία. Υπήρξε για χρόνια μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας, της Αχτιδικής και μετέπειτα της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του Κόμματός μας.

Από τα νεανικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε στους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες της περιοχής. Διετέλεσε για πολλές θητείες πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Λάρισας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

Επίσης, υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Λάρισας, το οποίο υπηρέτησε από διάφορες θέσεις, τελευταία και από εκείνη του προέδρου. Η ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη συντρόφισσά του Αννα, στην κόρη του Γεωργία και σε όλη την οικογένειά του.

Η κηδεία του συντρόφου Θανάση Βάιου θα είναι πολιτική και θα γίνει αύριο, Κυριακή, στις 10 π.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Η αναχώρηση από τη Λάρισα για τη Βερδικούσια, όπου θα ταφεί, θα γίνει στις 12 μ.

  • Ανακοίνωση για τον πρόωρο θάνατο του Θανάση Βάιου εξέδωσε και το Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους στην πολιτική τελετή και αντί για στεφάνια, όσοι επιθυμούν, να προσφέρουν χρήματα για τη στήριξη του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ ή της ΕΕΔΥΕ, όπως ο ίδιος ήθελε.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ