Κυριακή 24 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Κυριακή

-- Εκδήλωση στην Κουνινά Αιγιάλειας στις 8 μ.μ., με θέμα τους Κουνινιώτες μαχητές και μαχήτριες του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Χρήστος Λαϊνάς, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου Αχαΐας.

-- Η ΚΟΒ Καμμένων Βούρλων της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ., στην ταβέρνα «Παράδεισος» στο Ασπρονέρι.

Αύριο, Δευτέρα

-- Η ΚΟΒ ΕΒΕ της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα της Ομοσπονδίας των ΕΒΕ (Οθωνος 3), εκδήλωση με θέμα «Καπιταλιστική κρίση και ανάπτυξη, τις πληρώνουν ακριβά οι αυτοαπασχολούμενοι και οι οικογένειές τους. Η ανάγκη οργάνωσης της πάλης και της Λαϊκής Συμμαχίας. Η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ διοργανώνει στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης με τα υλικά της Διημερίδας της ΚΕ του ΚΚΕ με θέμα «Η εμφάνιση της εργατικής τάξης, ο ρόλος της στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στον 20ό αιώνα και η στρατηγική του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση από σημαντικές στιγμές του εργατικού κινήματος στην Κορινθία και φωτογραφικά ντοκουμέντα από εργοστάσια της περιοχής.

-- Οι ΚΟΒ του Εμπορίου της ΚΟ Κ. Μακεδονίας καλούν σε σύσκεψη τους εργαζόμενους του κλάδου, στις 7 μ.μ., στο ΕΚΘ, στον 1ο όροφο, με θέμα «Οι πρόσφατες εξελίξεις στον κλάδο του Εμπορίου. Τα παραδείγματα Καρυπίδη - Μαρινόπουλου - Ηλεκτρονικής. Η λύση που προτείνει το ΚΚΕ». Θα γίνει συζήτηση με το βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή.

Την Τρίτη 26/7

-- Στις 7 μ.μ., στον Βουτά Σελίνου, η ΤΕ Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ και η ΤΟ Χανίων της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση όπου θα τιμηθούν οι νεκροί της μάχης του Βουτά, οι εκτελεσμένοι και δολοφονημένοι αγωνιστές του ΔΣΕ από την περιοχή του Σελίνου. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ανέγερση μνημείου, ομιλία, προβολή βίντεο και παρουσίαση ιστορικών στοιχείων για τους τιμώμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ