Σάββατο 4 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
Καλύτερος ο Ραλλάτος

Με τη συμμετοχή 162 ιστιοπλόων από 50 χώρες άρχισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Λέιζερ STD που διεξάγεται στο Κορκ της Ιρλανδίας. Την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς πραγματοποίησε ο Α. Ραλλάτος, ο οποίος τερμάτισε στην 24η θέση και κατέλαβε την 47η στην πρώτη επίσημη ιστιοδρομία. Τον Ραλλάτο ακολουθούν οι Χειμώνας (59η θέση), Κουλιανός (65η), Μιχαήλ (81η), Μανωλάκης (105η). Τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη έχουν καταλάβει ο Βραζιλιάνος Ρόμπερτ Σιντ, ο Σουηδός Καρλ Σόνεσον και ο Νορβηγός Πιρ Μόρμπεργκ.

  • Οι Γ. Μαραγκουδάκης και Α. Φλέσσα ήταν οι νικητές της 4ης ιστιοδρομίας για την 3η Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Νοτίου Ελλάδας για την Κατηγορία ORC I. Από την άλλη, στην Κατηγορία ORC II νικητής ήταν ο Ν. Φίλιας και ακολούθησαν οι Π. Βεργινιάδης και Κ. Κόντος. Παράλληλα, χθες τα σκάφη ξεκίνησαν για την 5η και τελευταία ιστιοδρομία Φοινικούντα - Πύλος (12 ναυτικών μιλίων).
  • Στις 37 έχουν φτάσει οι χώρες που δήλωσαν συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδων Μιστράλ, που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟ Βάρης - Βάρκιζας, από 18 έως 28 Αυγούστου. Οι 155 αθλητές (108 άνδρες και 47 γυναίκες) αναμένεται να δώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον αγωνιστικό τομέα της μεγαλύτερης διοργάνωσης, που γίνεται φέτος στη χώρα μας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ