Κυριακή 18 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ (Βερανζέρου & Κοτοπούλη, Ομόνοια, 1ος όροφος), οι ΚΟ Εργαζομένων στα ΜΜΕ Αττικής του ΚΚΕ καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Η αντιλαϊκή επίθεση διαρκείας από κυβέρνηση - κεφάλαιο - ΕΕ και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση στο Ιλιον, στην πλατεία Γοργόνας, στο καφενείο του Κώστα, θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ στην «Καρφούρ - Μαρινόπουλος» του Τομέα Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη με θέμα την πείρα από τους πρόσφατους αγώνες στην επιχείρηση «Καρφούρ - Μαρινόπουλος» και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Η σύσκεψη θα γίνει στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του σωματείου των Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Θα μιλήσει η Μαρία Θεοφίλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., συγκέντρωση στον Αγιο Δημήτριο, στο καφενείο Ποζίδη (πεζόδρομος Πολυνείκους). Θα μιλήσει η Γιώτα Δήμου, στέλεχος του ΚΚΕ.

Αύριο, Δευτέρα

-- Η ΚΟ Γλυφάδας του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση με θέμα τα νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ και την προοπτική της ταξικής πάλης, στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ Αγ. Τρύφωνα (Αρχιπελάγους 43, Ανω Γλυφάδα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ