Τρίτη 14 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Νύχτες με τραγούδια

Γεράσιμος Ανδρεάτος
Γεράσιμος Ανδρεάτος
Οι μουσικές περιοδείες των καλλιτεχνών μας συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα, μεταφέροντας την ψυχαγωγία που δεν έχει τη δυνατότητα η ελληνική περιφέρεια να απολαμβάνει τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου. Σημειώνουμε μερικές από αυτές των επόμενων ημερών:

  • Ο Νίκος Παπάζογλου και η «Λοξή Φάλαγγα» θα δώσουν, σήμερα, συναυλία στο Δημοτικό θέατρο Ποτάμου στα Κύθηρα, παρουσιάζοντας τις σημαντικότερες στιγμές από την 20χρονη δισκογραφική του πορεία.
  • Δύο σημαντικές φωνές ο Γεράσιμος Ανδρεάτος με τη Λένα Αλκαίου θα βρίσκονται, σήμερα, στις Φυτείες Αγρινίου και στις 18/8 στη Γορτυνία, σε ένα πρόγραμμα με αποσπάσματα από τις δισκογραφικές τους στιγμές, αλλά και από γνωστά λαϊκά τραγούδια.
  • Η Ελλη Πασπαλά μαζί με τους David Lynch και Σταύρο Λάντσια παρουσιάζουν, σήμερα στα Στάγειρα Χαλκιδικής, μια μουσική διαδρομή από τον Μάνο Χατζιδάκι στον Σταμάτη Κραουνάκη και από τον Στάμο Σέμση στον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, αλλά και επιλογές από μεγάλες στιγμές του ελληνικού και ξένου τραγουδιού. Το ιδιαίτερο μουσικό τους στίγμα δίνουν και ο David Lynch με τον Σταύρο Λάντσια.
  • Αλλά και η Γλυκερία παρέα με τον Πέτρο Ιμβριο, τη Σοφία Παπάζογλου, τον Νίκο Καραγιάννη και τον σολίστ του ακορντεόν Λάζαρο Κουλαξίζη, παρουσιάζουν σήμερα στον Αγιο Κωνσταντίνο, αύριο στη Γουμένισσα και μεθαύριο στις Φέρρες, τραγούδια παραδοσιακά, ρεμπέτικα, λαϊκά, έντεχνα και μοντέρνα κομμάτια από όλο το φάσμα της ελληνικής δισκογραφίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ