Τρίτη 14 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Λάμψη Τσάρτα

Ο Βασίλης Τσάρτας είχε κέφια και οδήγησε την ΑΕΚ σε μια φιλική νίκη κύρους απέναντι στη φημισμένη Τότεναμ. Με κυρίαρχο του παιχνιδιού το διεθνή μέσο, η Ενωση έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο της με την ευρωπαϊκή εμφάνιση στο πιο γερό φιλικό ως τώρα. Τα δείγματα δουλιάς του Φερνάντο Σάντος φάνηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ταχύτατη ανάπτυξη, καλή κυκλοφορία της μπάλας, ασφυκτικό πρέσινγκ, ενώ φάνηκε ότι μπορεί και χωρίς τον Ντέμη Νικολαΐδη που δεν αγωνίστηκε αφού είχε πρόβλημα στη φτέρνα. Η Τότεναμ που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο άνοιξε το σκορ στο 5' με τον Πογιέτ όμως η ΑΕΚ ισοφάρισε με έξοχο φάουλ του Τσάρτα τρία λεπτά αργότερα για να πάρει τη νίκη με γκολ του Φερούζεμ στο 26'. Δυο λεπτά αργότερα η αγγλική ομάδα είχε δοκάρι με τον Τζίγκε. Τον Τσάρτα ακολούθησαν σε απόδοση οι Ζήκος, Ζαγοράκης, Φερούζεμ ενώ ο Ραμπεσαντρατανά έδειξε ότι θέλει ακόμη δουλιά. Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκε ο Ηλίας Ατματζίδης λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

ΑΕΚ: Χιώτης, Γεωργέας, Κασάπης (87' Καραγιάννης), Κωστένογλου, Ραμπεσαντρατανά (60' Πέτκοφ), Φερούζεμ, Ζήκος, Ζαγοράκης (87' Αναστασάκος), Λάκης (60' Κάππος), Τσάρτας (76' Νάβας), Κωνσταντινίδης (87' Κόλα).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Σάλιβαν, Ταρίκο, Κινγκ (65' Θέλγουελ), Φρόιντ, Μπουνγέβγεβιτς, Ντόχερτι (46' Κέλι), Τζίγκε, Πογιέτ (74' Ντέιβις), Ιβερσεν, Φέρντιναντ, Ρεμπρόφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ