Τρίτη 14 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Νέα εποχή στον Πανιώνιο

Η πρώτη συνάντηση στον Πανιώνιο είχε κάτι το σημαντικό, κάτι το παλιό, κάτι το ιστορικό. Δύο μεγάλοι άσοι των παρκέ σμίγουν ξανά, αυτή τη φορά όχι για να βοηθήσουν άμεσα τους Νεοσμυρνιώτες αλλά έμμεσα. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ως τεχνικός του Πανιωνίου, συνάντησε τον Φάνη Χριστοδούλου που βρίσκεται στη διοίκηση του συλλόγου.

Οι δύο μεγάλοι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας και όχι μόνο τόνισαν πως χρειάζεται σκληρή δουλιά από όλους προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί για τη νέα χρονιά, αλλά και πως πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, που θα βοηθήσει αρκετά. Πέρα των δύο «πρώην» του ελληνικού μπάσκετ, από πλευράς νυν, ήταν οι Διαμαντόπουλος, Σκλάβος, Μελάς, Μπατής, Πετροδημόπουλος, Καραλής, Αγαδάκος, αλλά και ένα νέο μετεγγραφικό απόκτημα. Ο λόγος για τον Κώστα Γκαγκαουδάκη, που υπέγραψε χτες το μεσημέρι το νέο του συμβόλαιο (διάρκειας 1+1) με τον Πανιώνιο, κλείνοντας έτσι το σίριαλ που τον ήθελε να μετακομίζει στον Αρη. Μαζί με τον Γκαγκαουδάκη ήταν και ο Χάρης Χαραλαμπίδης, αλλά και δύο Τούρκοι, που θα δοκιμαστούν από τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

  • Στον Αρη, τα προβλήματα φαίνεται πως λύνονται καθώς δύο ακόμα παίκτες θα ντυθούν στα «κίτρινα». Ο Φράνκο Νάκιτς αναμένεται να υπογράψει με τον Αρη, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας το ίδιο λογικά θα κάνει και ο Ντέτλεφ Μους, που ο Γιατζόγλου τον προορίζει σαν παρτενέρ του Μπράντον Γούλφραμ. Ο τεχνικός του Αρη, πάντως, βρίσκεται με την ομάδα στο Μέτσοβο, όπου θα γίνει και το ένα μέρος της προετοιμασίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ